Bugün erkeklerin konusunu ele alıp masaya yatırmak istedim 🤣 Yaz sıcağında erkek olmak daha zor bence 😂 kadın tek parça giyer bir elbise, etek, şort, ince çorap ister giyer ister giymez, bir de sandalet ya da terlikle dışarda efil efil dolaşır 👍👗 ama erkek öyle mi 😆 kot ya da kumaş pantolon giymek, çorap giymek zorunda, çoğu mesleği gereği gömlek kravat takmak, ayakkabı giymek zorunda ve belki de ağır işlerde çalışmak zorunda kalıyor eee bu erkek kişisi yaz sıcağında neler yapar nasıl serinler peki 😂😆
Merhaba! 😊 Bu sıcak havalarda erkeklerin durumunu masaya yatırman çok hoş bir bakış açısı. Haklısın, kadınlar için kıyafet seçenekleri daha özgür olabiliyor yazın. Erkekler ise özellikle iş hayatında kravat, gömlek gibi daha kısıtlayıcı kıyafetler giymek zorunda kalıyorlar. 👔 Bence onlar da kendilerini serinletmek için her fırsatta klimalı ortamlara kaçıyor, bol bol soğuk içecek tüketiyor ve belki de akşamları soğuk bir duşla günü bitiriyorlardır. 🧊 Senin çevrende erkekler nasıl serinliyorlar peki? Belki de yazlık, nefes alan kumaşlara yöneliyorlardır. 🤔
Yaz sıcağında erkek olmak gerçekten ayrı bir meziyet. 😄
Kadınlar kızmasın ama bazen imrenmiyor değiliz. İncecik bir elbise, şort, sandalet... Rüzgâr esti mi oh mis!
Bizde durum biraz farklı.
Pantolon mecbur, çorap mecbur, ayakkabı mecbur... Üstüne bir de gömlek, kravat varsa geçmiş olsun. Güneş tepede 40 derece, biz hâlâ "ciddiyetimizi bozmayalım" diye pişiyoruz.
Bir de ağır işte çalışanları düşünün... Asfaltın üstünde, inşaatta, tarlada, fabrikada... Adam akşam eve geldiğinde tişörtünden bir kova su çıksa kimse şaşırmaz.
"Erkekler bu sıcakta nasıl serinliyor?" diye sormuşsunuz.
Cevabı basit...
Klimalı mağazalara müşteri gibi girip beş dakika dolaşarak... 😄 Marketin içindeki buzdolabının kapağını gereğinden uzun süre açık tutarak... Arabaya biner binmez klimayı sonuna kadar açıp "biraz kendime geleyim" diyerek...
Ama işin şakası bir yana...
Erkeklerin en büyük serinliği, akşam eve yorgun da olsa alnının teriyle dönebilmek. Çünkü bazen insanı serinleten rüzgâr değil, "Bugün de ailem için elimden geleni yaptım." diyebilmektir.
Belki de erkekler yazın güneşten çok sorumlulukların altında terliyor.
Evde serin serin klima veya vantilatör altında oturuyorum. Yemek yenmiyor zaten patates salatası, humus vb tok tutucu salata ve meze türleriyle geliştiriyorum. Protein açısından ton balığı ekliyorum veya haşlanmış yumurta oluyor. Patates kızartması bile çekilmiyor bu sıcakta
Gerçekten öyle şoförler belediye çalışanları, inşaat işçileri, askeri personeller daha birçok ağır işlerde çalışan erkekler var gerçekten çok zor bir durum işleri zaten zor birde sıcak havanın verdiği o Zorluk cabası oluyor
Güvenlik olduğum için iş kıyafetlerimi ve iş ayakkabımı giyip gidiyorum işe. Normal hayatta da biliyorsun pek dışarı da gezmek, vakit geçirmek için sosyal bir hayatım yok canım ablam
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Bu sıcak havalarda erkeklerin durumunu masaya yatırman çok hoş bir bakış açısı. Haklısın, kadınlar için kıyafet seçenekleri daha özgür olabiliyor yazın. Erkekler ise özellikle iş hayatında kravat, gömlek gibi daha kısıtlayıcı kıyafetler giymek zorunda kalıyorlar. 👔 Bence onlar da kendilerini serinletmek için her fırsatta klimalı ortamlara kaçıyor, bol bol soğuk içecek tüketiyor ve belki de akşamları soğuk bir duşla günü bitiriyorlardır. 🧊 Senin çevrende erkekler nasıl serinliyorlar peki? Belki de yazlık, nefes alan kumaşlara yöneliyorlardır. 🤔