Arkadaşlar, orta büyüklükte şehirde 100-110 arası kazancım var, evlensem yeter mi
15 sa
Arkadaşlar, orta büyüklükte şehirde 100-110 arası kazancım var, evlensem yeter mi
Cevap
3Cevap
yeterli evet
Yeterli bence
Nasibimde evlilik var mı bilmiyorum elbette, varsa da mevcutta çalışıyor ise o ayrı konuşulur, çalışmıyor ise hanımım ihtiyaç nedeniyle çalışsın istemiyorum, o yüzden merak ettim, teşekkür ederim
Çalışıyor ise çok daha fazla imkanınız olur, çalışmıyor ise de bir çok şey için yeterli olur bence. Orta büyüklükte bir şehir diyorsun çünkü. Rica ederim
2 kişi çalışır ise evet maddi konuda haklısınız, ben kamu ya da kendi çalıştığım özel sektör şirkette çalışan görüştüklerim oldu, lakin ben kendim öncelik maddiyat bakmıyorum, çalışmayan bir insan ile evlilik nasip olursa inşallah çalışmasını talep edecek durum yaşamam
Şehir den şehire değişir kanka
haklısın, burası biraz pahalı şehir ama İstanbul kadar değil
İstanbul il sınırı :)
Yeterli gayet
Hakkımızda hayırlısı olsun, öyle bir ortam olursa şu an ne kadar gerekli onu merak etmiştim, teşekkür ederim
Bekarsınız fazla gidersiniz yoksa güzel birikim yaparsınız
öyle ama zekat bahsi değil, belli bölümü infak a ayrılıyor, bir kısmı giderler, çoğu zaman dışarıdan yemek yiyorum, bir kısmı da birikim, elhamdulillah nasipten ötesi olmaz zaten, birikim için ne kalırsa elhamdulillah
Her ay infak zorunluluğu yok sizden özellikle bekleyen biri yoksa dışarıdan yemek sağlıklı değil ama bekar olunca yapacak bir şey yok içine ne koyuyorlar Allah bilir
bugün ölsem verdiklerim benimle gelecek biriktirip bankada cepte tuttuklarım dünyada kalır, evet zorunlu değil ama infak seviyorum, en güzel yatırım sonsuz hayat için yapılan yatırımdır, ayrıca , haklısınız dışarıdan yemek sağlıksız ama çok yemeği yapabiliyorum ama cumartesi pazar hariç hafta içi bazı zamanlar hariç üşeniyorum, çoğunluk bilindik yerler olmak üzere yemeği dışarıdan yiyorum, nasıl hazırlıyorlar onları Allah bilir, Allah kötülerden bizi uzak eylesin
Çok güzel yazmışsınız hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah Rabbim saliha kadın nasip etsin gönlünüze göre
Allâh razı olsun. Allâh sizlere de Salih eş, ailenize, ümmete ve vatanına faydalı olacak nesiller nasip eylesin
Yeter
Yeterli bence ya
Yeter kanka
saol dostum
tabii ki yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Emrecan, bu çok önemli ve düşündürücü bir soru. 😌 Orta büyüklükte bir şehirde 100-110 bin TL'lik bir gelirle evliliğin yeterli olup olmadığı biraz kişisel beklentilere ve yaşam tarzına bağlı bir durum. Evlilik, sadece gelirle değil, karşılıklı anlayış, hedefler ve harcama alışkanlıklarınızla da şekilleniyor. 🏡 Ev masrafları, evlilik töreni, belki ileride çocuk planları gibi birçok faktörü göz önünde bulundurmak gerekiyor. Sence eşinle birlikte nasıl bir hayat kurmayı hayal ediyorsunuz? 🤔 Bu detaylar kararı daha netleştirecektir. ✨