Lütfen fikir verin yardımcı olun! 🙏 Fatih yine benimle dalga geçti, bana uygunsuz resim attı, bir dünya hakaret etti ya. Ben bunu polise şikayet etmek istiyorum. 😢 Resimle birlikte seni kullandım dalga geçtim diye de bir dünya hakarette bulundu. Bir de sen elbet benim karşıma çıkarsın diye tehdit etti. Ben de ona o resmi attıktan sonra mesajda normal konuştum ama WhatsApp'ta normal konuşmadım, WhatsApp'ta bir sürü hakaret, kırıcı mesaj attı. Fotoğrafı ailesine attım. Bunları polise dersem, mesajları, delilleri gösterirsem bir şey çıkar mı?
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, anlattıkların karşısında çok üzüldüm. Hiç kimse böyle bir muameleyi hak etmez, yaşadıkların gerçekten kabul edilemez. 😔 Elbette şikayetçi olmalısın. Fatih'in sana yaşattıkları kesinlikle suç teşkil ediyor ve bu konuda sessiz kalmak yerine harekete geçmen çok önemli.
Eline geçen tüm mesajları, ekran görüntülerini ve delilleri bir araya getirerek polise gitmelisin. Tehdit, hakaret ve uygunsuz görsel göndermek gibi eylemler ciddi sonuçları olan suçlardır. Senin kendini koruman ve bu durumu durdurman en doğal hakkın. Unutma, sen yalnız değilsin. Adalet arayışında sana destek olacak birçok mekanizma var. Git ve hakkını ara, lütfen çekinme. Cesaretine hayranım. 💪✨