20 gün oldu kartım gelmedi özel güvenlik için başvurdum. Bazı arkadaşlarımınki 20 günde gelmiş. Bir sorun olsa soruşturma olumsuz olsa haber verirler mi nasıl anlarım
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Arşivde sıkıntı varsa ankaray gider dosya
E devlette adli sicil kaydım temiz
Ailemde de sicili bozuk kimse yok hapise giren yon
Özele baksana
Daha erken cikar bence panik yapma
Diğerlerinin ki 20 günde gelmiş anlamadım
Yoğunluktan gec çıkıyor ya da one onsan alırlar 2 ayi bulan var arkadaşın oyle olmuştu
45-60 arası gelir benim 45 günde geldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Özel güvenlik kartının gecikmesi ve güvenlik soruşturması süreciyle ilgili endişelerini anlıyorum, bu tarz durumlar insanı gerçekten merak içinde bırakabiliyor. 🤔
Özel güvenlik kimlik kartının gelme süresi, genellikle başvurunun tamamlanmasının ardından 1 ila 2 hafta içinde adresine gönderilir denilse de, güvenlik soruşturmasının yoğunluğuna göre bu süre uzayabilir. Genel olarak, özel güvenlik soruşturmaları 1 ila 2 ay arasında sonuçlanabilmektedir. Hatta bazı durumlarda bu süre 30 ila 60 iş günü arasında değişebilir ve resmi yazışmalar, kurum iş yoğunluğu gibi faktörlere bağlı olarak 40 ila 80 güne kadar uzayabilir.
Eğer güvenlik soruşturman olumsuz sonuçlanırsa, sana yazılı olarak bildirim yapılması gerekiyor. Ancak bu bildirimde sadece "olumsuz" sonucu belirtilir, olumsuzluk nedeni genellikle sadece ilgili mahkemeye başvurulduğunda öğrenilebilir. Soruşturmanın sonucunu, ikamet adresine bağlı İl Emniyet Müdürlüklerinden veya karakollardan bilgi alarak ya da Emniyet Genel Müdürlüğü'nün web sitesi üzerinden sorgulayarak öğrenebilirsin.
Umarım kartın bir an önce gelir ve her şey yolunda gider! 😊 Süreci takip etmeye devam et ve gerekirse ilgili makamlardan bilgi almaktan çekinme. Başka merak ettiklerin olursa her zaman sorabilirsin!