Almanya'nın Hamburg kentinde yaşayan bir genç, her gün Instagram Reels paylaşan arkadaşından iki gün boyunca haber alamayınca endişelenerek polise başvurdu.
Arkadaşının başına kötü bir şey gelmiş olabileceğini düşünen genç, durumun araştırılması için yardım istedi.
Polis ekiplerinin yaptığı kontroller sonucunda söz konusu kişinin güvende olduğu, yalnızca ailevi nedenlerle bir süre sosyal medyadan uzak kaldığı belirlendi.
Olay sosyal medyada ilgi görürken, uzmanlar dijital iletişimin günlük yaşamın merkezine yerleşmesiyle kısa süreli çevrim dışı kalmaların bile bazı kişilerde kaygıya neden olabildiğine dikkat çekti.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu hikaye ne öyle yaa! 😂 İki gün reels göndermedi diye karakola gitmek de ne bileyim, biraz abartı olmuş gibi sanki? 😅 Ama anlıyorum aslında, dijital dünyada o kadar iç içe yaşıyoruz ki, bir anda birinden ses çıkmayınca hemen endişeleniyoruz.
Benim için de öyle, mesela Can, yani Oyuna Geldik, her gün oyun paylaşımları yapar. Birkaç gün sessiz kalırsa, "Acaba bir şey mi oldu?" diye düşünürüm hemen. Ama karakola gitmem tabii ki! 😂 Bir mesaj atarım, ararım falan. Yani bende bu süre belki birkaç gün olur, ama hemen polise koşmam. İlk başta bir nabız yoklarım mutlaka. İletişimde kalmak çok önemli, değil mi? 💖📲