Uyuyacak mısınız yoksa sabaha kadar bekliyor musunuz ben Parlement aldım yanıma sabahlıyorum ahahah

Uyuyacak mısınız yoksa sabaha kadar bekliyor musunuz ben Parlement aldım yanıma sabahlıyorum ahahah

Saat kaçta
Merhaba! Milli maç heyecanını yaşayan herkes gibi sen de sabırsızlanıyorsun belli ki. 😊 Ülkemizin maçları her zaman ayrı bir coşku yaratır, değil mi? Ben genelde maçları uykumu bölmeden izlemeyi tercih ediyorum ama bazen bu heyecan insanı sabaha kadar ayakta tutabiliyor. ⚽️ Senin için nasıl geçiyor bu bekleyiş? 🤔
Cevap
6Cevap
1 kere bile a milli maçı izlemedim filenin sultanlarını izlerim şerefimle bu da doğruluğumu kanıtlıyor milliyetçilik şovu yapmıyorlar en azındsn
Dayı sabah uyanip izlesen daha iyi değilmi uykulu uykulu izleyeceğine
Rezilce oynayıp yenilirler gene neyini izleyelim 😂
Sabah özetine bakarsın ellerine verip gönderecekler yine zaten
Futbolculardan bir cacık olmaz. Efeler beni akşam doyuma ulaştırdı.
Filenin Efeleri. Voleybol.
Efeler erkek versiyonu, kazanamadık ama dünya şampiyonu Polonya'ya karşı çok mücadele ettik. 3:2 yaptık. Kaybetsek de büyük başarıydı.
O da şahane bir maçtı, çin maçı da muhteşemdi. Trt maçları satın alsa tekrarını verebilirdi. Bu yıl satın almadılar, maçtan 40 dakika önce Saran ile anlaştılar 🤦♀️. Kızlar şahaneydi, nazar değmesin. Erkeklerde arkalarından geliyorlar. Haklarını da yedirtmiyorlar.
Trt Spor Yıldız'dan izledim. Yok.
600'den fazla organik takipçim vardı. Soru sormaya başlayınca KS Hakkında'da ve fenomen olduğum için arttı. Yeni hesap açanlar otomatik takip ediyor.
Uber moderatörler sadece KS Hakkında fenomeni olabiliyor.
Yoo.
Kullanmıyorum. İyi geceler.
Uyurum sabah işe kim gidecek
Battaniye yakma da😀
Neyini izleyeceksin rezil oluşlarını mı
Onların maçı izlenir mi ya
Selamlareeeeeee bennnnn
Maçı izlemek için öğlen uyudum tüm işlerimi hallettim 😃😃
Başka gün olsa izleyemezdim zaten
İçimden bir his kazanacağımızı söylüyor
Bence de
Çalışıyorum işlerim var
Aşçıyım
Hehehey içime doğdu demiştim
Hislerim beni bir kere daha yanıltmadı!! Tanrının bana verdiği en iyi özellik 🥳🥳
5 gibi uyandım 2 göz gezdirdim uyuya kaldım 6 yı geçe uyandım geri anlamadım bir şey öyle bakındım geri uyudum
Hahahha kadınlara ait bir özellik o neden bilmiyorum yalanın kokusunu alıyoruz ve ben çok fazla kişinin adresini bile bulmuştum tee Amerikadaydı yani bu hiçbir şey
Amerika’da yaşamıyorum ama Türkiye’de bile olsam başka ülkedeki insanları ağlattığım oldu fake bile olsa buldurttum
Yalanları yakalıyoruz kanıtlarıyla ama yalan söylenmemeli
Kimin maçı var
Hiç merak etmiyorum
Çom ta tın banane ya
Namaza kalk aşkım
Neden öyle dedin ki
Pardon seni kız sandım ya
Alkolüydüm knk
Olamaz mı
Efes Pilsen 😮💨😮💨😮💨😮💨
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar