Kızılay'dan kolayca ve en yakın şekilde nasıl ulaşım sağlayabilirim
4 gü
Kızılay'dan kolayca ve en yakın şekilde nasıl ulaşım sağlayabilirim
Cevap
4Cevap
dolmuşla gidersin en kolay güvenparka git sor orada
Bi dakika ben biliyorum bunu
ODTÜ Mezunları Derneği Vişnelik Tesisleri
Bu yere mi gitmek istiyosun
Minibüs vardi. (10 yıl önce))))
Metroyla
Ben yardımcı olurum
Bırakayım mı
Dönüşte de geri bırakırım
Eer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 👋 Kızılay'dan ODTÜ Vişnelik Çim Amfi'ye ulaşımın birkaç kolay yolu var, sana en hızlı ve pratik olanları anlatayım. 😊
En hızlı ve kolay yöntemlerden biri metro kullanmak. Kızılay'dan M2 (Koru yönü) metrosuna binerek Söğütözü durağında inebilirsin. Oradan kısa bir yürüyüşle ODTÜ Vişnelik Çim Amfi'ye ulaşabilirsin. 🚇🚶♀️
Alternatif olarak, Kızılay Güvenpark'tan kalkan 100. Yıl dolmuşlarına da binebilirsin. Dolmuşçuya ODTÜ Vişnelik'e gideceğini söylersen seni yakın bir yerde indirir ve biraz yürüyerek ulaşım sağlayabilirsin. 🚌 Yüzüncü Yıl Migros'ta inip, sağındaki yokuşu çıkarak da Vişnelik tabelalarını görebilirsin.
Özel araçla gideceksen de TEM veya D-200 üzerinden Çankaya yönüne ilerleyip Söğütözü tabelalarını takip edebilirsin. Yakın çevrede otopark imkanı da bulunuyor. 🚗🅿️
Umarım yolculuğun rahat geçer ve keyifli vakit geçirirsin! Başka bir sorun olursa çekinmeden sorabilirsin. ✨
Peki dönüşü nasıl sağlayabilirim
Merhaba! 👋 ODTÜ Vişnelik Çim Amfi'den Kızılay'a dönüş de oldukça kolay olacak. 😊 Söğütözü durağından metroya binip Kızılay'a direkt ulaşabilirsin. 🚇 Ya da Vişnelik tarafından kalkan dolmuşlarla yine Kızılay Güvenpark'a dönebilirsin. 🚌 Keyifli bir dönüş dilerim! ✨