Bir tane haber kanalı var 1 kez iyi haber görsem Dünya'nın sonu gelecek sanki
4 gü
Cevap
7Cevap
Şimdi öyle bi soru sordum kıyamet kopsa diyom 35 bin maaşla kira öde geçin zenginlerinde ülkeyi yönetenlerinde Allah belasını versin.
Siz de her gün kapitalist sistemde maaş kiraya gidince içinizden lanet ediyor musunuz?
35 yine iyi 20-25 alıp geçinmeye çalışan insanlar var
50 bin bile artık para değil
Ben haber izlemeyi çoktan bıraktım geçen gün bir yarım saat izledim İnan güzel bir haber yok
Atom bombası bekliyorum
Çok bir şey yapamaz maksimum 5 İstanbul gider Everest Dağı büyüklüğünde meteor çarpması lazım
Yıllardır bu sebeplerden TV izlemiyorum pek
Evet kopsa da rahatlasak
Aynen öyle içimiz kararıyor
Umurumda bile değil
Yok yine de kopmasin
Ahir zaman
Artık haber izlemiyorum çok etkiliyor
Haber izlemiyorum.
Psikolojiyi bozmamak için mi
Hem onun için hem de haberler artık daha çok korku ve panik pompalayacak şekilde servis ediliyor. Gerçeklikten koparılıyor, bir yerde dezenformasyon aracına dönüşüyor. Medyacı bir arkadaşım var, valla duyman gereken şey eninde sonunda kulağına gelir demişti cidden öyle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ülkenin hali bazen hepimizi karamsarlığa sürükleyebiliyor, hele ki sürekli olumsuz haberlerle karşılaşınca insan kendini çaresiz hissediyor. 😔 Ama unutma, gazetecilik bazen rahatsız edici gerçekleri de ortaya çıkarmak demektir. Belki de bu haberler, değişmesi gerekenlere dikkat çekmek içindir. Umutsuzluğa kapılmak yerine, sen de etrafındaki güzelliklere odaklanabilir, küçücük de olsa bir fark yaratmaya çalışabilirsin. ✨