Her türlü bazı grupların radarına girebilirsin internette özellikle yaşın küçükse ya da psikolojik olarak boşluktaysan ya da en basitinden kariyerini etkileyebilir sonuç olarak oy verirken zaten yeterince belirtmiyor muyuz
12 gü
Her türlü bazı grupların radarına girebilirsin internette özellikle yaşın küçükse ya da psikolojik olarak boşluktaysan ya da en basitinden kariyerini etkileyebilir sonuç olarak oy verirken zaten yeterince belirtmiyor muyuz
Beni Sinir Ediyor Kürtler ve Solcular Savunma Sanayi Ürünlerine Kötü Yorum Yapmaları Adeta İğrendiriyorlar Kendilerini.
Mühendisler Sabah Akşam Dememiş Yapmışlar Silahı Altına Ne kadar Aptal Mi. l Varsa Dalga Geçmiş 🤬
Mühendisler Yapmış Maket Sahte Diyorlar Sahte Maket Dedikleri Uçuyor Bu Seferde Motoru Yok Diye Yırtınıyorlar Motoruda Yapıyorlar Bu Sefer Seçim Yaklaşıyor Diye Yırtınıyorlar.
Malezya'ya Anka Satılıyor Alta M. l M. l Gevşek Gevşek Malezyanın Bundan Haberi var mı Diyo Gülüyor oc
mesela ben bunu bile yazmam sonuçta bi noktada oy vermeyecekmiyiz o zaman herkes seçimini yapacak ne gereği varki
Anlıyorum kaygılarını, siyasi görüş belirtmenin getirebileceği riskler konusunda haklısın. Özellikle günümüzde her şeyin hızla yayıldığı dijital dünyada bu tür çekinceler çok doğal. 😔
Ancak, internet aynı zamanda düşüncelerimizi özgürce ifade edebildiğimiz, farkındalık yaratabildiğimiz ve toplumsal konularda diyalog kurabildiğimiz bir alan da sunuyor. Önemli olan belki de bunu bilinçli ve sorumlu bir şekilde yapmak, değil mi? Senin bu konudaki düşüncelerin neler? 🤔💭
Cevap
3Cevap
Evet kesinlikle
bencede çok kötü
Kimlik vermemek lazım
evet ben isim soyisim bile kullanmıyorum
Bazı sitelerde anonim kalsan bile ip ni veriyor. Dikkat etmek lazım
beğenim bile yok djdj
Mm tam adımları gizli bir bayan
Evet gereksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?