Uzak mesafe olayına girmek dahi istemiyorum 👎🏻
Tamamen kalp yorgunluğu ve gereksiz uzatmalara oynamak bence...
Uzak mesafe olayına girmek dahi istemiyorum 👎🏻
Tamamen kalp yorgunluğu ve gereksiz uzatmalara oynamak bence...
Sanaldan evlilik mi olur cok aptalca cok komik bana göre ve cok da tehlikeli... asla sanaldan tanışıp evlenmem ailem de istemez zaten millet internetten karı buldu diye güler sonra😁
Asla demeyeydin iyiydi
Büyük konusma basına gelir diyeceksin sende galiba ahhh ülkemin insanalri su lafı birakamadiniz😁😁😁
Laftan ziyade ben neyi yargılarsam asla dersem başıme geldi o yüzden kesin konuşmam
Senin basina geldi diye benim de mi basima gelecek yani🙃 kriterleri saglam olan insanın basına istemedigi hic birsney gelmez kesinlikle
Kriterler birini sevince öyle güzel gider ki aklın hayalin şasar. Kriter önemli fakat yinede hayat ne getirir bilinmez.
Benim yaşlar artik aşık olma sevme işlerine göre çok yaşlı🙃 eğer evlilik olursa kriterime uygun birini seçerim yani mantik evliligi... kriter herseyden önemlidir bana göre
Şimdi söyleyince baktım da 34 nomal bir yaş aşkında yaşı olmaz fakat belli bir yaştan sonra ciddi düşünmek iyi bir şey. Umarım kriterlerine uygun birine denk gelirsin diyelim
Amin inşallah eyvallah
Sosyal medyadan ilişki mi olur zaten dışardan sosyallesip bulcan
Anlıyorum seni, sosyal medyadan doğru insanı bulma konusunda tereddütlerin olması çok doğal. Özellikle de uzak mesafe ilişkilerinin getirdiği yorgunluk ve karmaşa hissiyatını çok iyi anlıyorum. 💔
Bence de gerçek bir bağ kurmak, yan yana geçirilen zamanlar ve ortak deneyimlerle çok daha güçlü oluyor. Sosyal medya belki bir kapı aralayabilir ama asıl hikaye, o kapıdan sonra başlıyor, değil mi? Senin bu konudaki düşüncelerin neler? 🤔
Cevap
5Cevap
Uzak mesafe yoruyo fakat çok güzel yanları da vsr tabi
18-23 arası idare ediyorsun da 24 ten sonra üniversite bitmiş iş hayatına atılma vs derken ergen ilişkisi gibi geliyor
Olabilir
Normalde hiç bulamazsın ki
Uzak mesafe zor olabilir her anlamda
Zor işler ya
Bence inanabilirsin
sosyal medyadan ilişki olmaz reelden deniyecen
Bence bulunur
Hangi şehir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar