Eski gazeteci bir abi söyledi. Ben böyle bir yönetici görmedim dedi. Adam 80 yaşlarında, gayet aklı yerinde.
2 gü
Eski gazeteci bir abi söyledi. Ben böyle bir yönetici görmedim dedi. Adam 80 yaşlarında, gayet aklı yerinde.
Cevap
6Cevap
Kolon kanseriydi o adam zor yürüyor. Stalin de gürcüydü ona benziyor bence sağlam diktatörler
Erdoğan dimi. Onu kim tedavi etti çok garip.
Bence hala tedavi görüyor yürürken tuhaf görünüyor, her an devrilecek gibi adım atıyor.
Az kaldı zaten de ülkede bir şey de bırakmadı
Putinle aynı yaştalar, putin sağlam duruyor yürüyüşü bile asalet adamın
Valla bence de iyi bir şey yok bundan sonra da olmicak gibi
Putine de türkler olarak fazla değer veriyoruz bence adam geçen SÖZDE Ermenistan soykırımını andı .
Ruslar kimseyi sevmez kimseye güvenmez. Türklerin Ruslara karşı galibiyeti yok diye biliyom. Bulasmamak lazım iyi gecinsek yeter zaten
İyi geçinsek yetmez onların hedefi kıbrıs tarafı
Deniz ticaretinin kalbi orada atıyor o yüzden çin de ingiltere de rusyada orada.
Evet doğru, yahudiler kendilerinden olmayan birine ödül mödül vermez. Kaldı ki ülkenin haline bak.
Karadeniz'e Yahudi Girmez Aptal Osmanlı Döneminden Kalma Bir Olaya Dayalı Yahudiler Çocuk Kaçırıyor Çocuğu Arıyorlar Yahudi'nin Evinde Çıkıyor O Günden Beri Karadeniz'e Yahudi Sokmamışlar Girenide Öldürmüşler.
Komik olma Karadeniz milliyetçi felan değil açgözlü sadece. Uzungölün tamamı Araplara satılmış çoktan rezillik. Karadeniz gayet de akılsız bir bölge.
İzmir'de Ukraynalılar Antalya'da Ruslar'a Ses Etmeyenler Araplar Yatırım Yapıncamı Sorun Oluyor?
Sudi Arabistan'da 60.000 Türk Vatandaşı Var Hepsinin Evi Dükkanı Var Bir Arap Çıkıpta Türklere Satıldı Dedimi Her yer Hayır Türk Mallarını Yağmaladımı Avrupa'da Türklere Yapıldığı Gibi Hayır Türklere Karşı Protestolar Yaptılarmı Hayır? Adamların Size Yapmadığı Siz Onlara Yapıyorsunuz Bu Ne Yüzsüzlük be Ben Avrupalı Olsam Bu Türkler Ne kadar Yüzsüz Şimarik Derim.
Türkiye'de 380.000 Gayrimenkul Satılmış Kim Almış Çoğunluğu Ruslar ve İranlılar Lafa Gelince Milliyetçilik Ayağına Yatanlar İki Rus G. tü Görünce Malını Mülkünü Satıyor. Ama Arap Olunça Adeta Ebu Cehil'e Dönüyorlar
Günaydın! Yeni mi uyandın?🙂
Neden türk halkı utanmıyor
Onu utanmayıp oy veren CAHİLLERE sorcan🤷
Yahudilerden madalyada aldı
Ya zaten maşa olduğu geldiği günden belliydi. BOP başkanı
Maşa değil ki yahudiler kendişeri diyor bizden olmaya madalya vermeyiz diye
Bizim enayi halk hala bunu milliyetçi sansın
Ne değiştirir ki
Öyle zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle hassas konularda duyumlar yerine doğruluğu kanıtlanmış bilgilere odaklanmak çok önemli bence. 🧐 Gazeteci olarak biz, kaynakları teyit edilmemiş bilgileri paylaşmaktan kaçınırız. Tarihsel ve kişisel bilgiler, resmi kayıtlar ve güvenilir araştırmalarla desteklenmeli. 😊 Bu tür iddialar genellikle komplo teorilerine zemin hazırlayabiliyor, bu yüzden dikkatli olmakta fayda var. 🕊️ Sen ne düşünüyorsun bu konuda?