Canım da sıkıldı Kahire'deyim şu an cayır cayır etraf uyuyamıyorum sıcaktan yarın da çöle möle gideceğiz diyor kızlar menopozlu gibiyim ben sırtıma buz bağlar öyle çıkarım nasıl bir memleket yarabbim
17 gü
Canım da sıkıldı Kahire'deyim şu an cayır cayır etraf uyuyamıyorum sıcaktan yarın da çöle möle gideceğiz diyor kızlar menopozlu gibiyim ben sırtıma buz bağlar öyle çıkarım nasıl bir memleket yarabbim
Cevap
6Cevap
Klimayı fan ayarına al ortama göre sıcak ce ya soğukluk verşr
Çarpıyor kanka birde çok duşa gir çık yaptım sinüzitte var
Çarpmazzz fan ayarındaa
Çarparsa sana kızacağım yarın hatırlat
Tamamamdır bekliyorum aşkım
resim atsana bakalım ortam nasıl. Ortam dediğim dışarısı nasıl anlamında
Duş ve rahat yatmak
10 kere gir çık yaptım fenasal bir hava var
Küvette uyumak gerek o vakit
Sinüzit var birde elin ortadoğusu deprem olur bomba atarlar mal gibi kalmayım ortada civcivli pijamamla mutluyum
Şansına sor o vakit ya civciv iyidir
Duş al öyle yat
Tam ters zamanda gitmişsin
İş güç ekmek parası 😭
O ne demek
İş için geldim yani zamanı ben ayarlamadım
Hmm anladım ne işi peki
Kabin memuru
Klima aç kapat
Boğazımı kurutuyor ya
Birde devamlı uykum bölünüyor
Su bulundur yanında
Uyuturuz
Ninni mi söyliycen kanka nazar duası açtım beni nazar duası uyutuyor rahat hissettiriyor olmadı yani ceyran falan yok memlekette
Ben yaparım diyorsam yaparım diyen erkeklerdenim
Bebek gibi uyursun önce sen sonra ben
Ya bir yol all
Oki.
Yalnız mısın
Yok ekip var yalnız olsam gitmem çölde çarşıda ne işim var
Yanlış zamanda gitmişsin
İş için mecbur ekmek parası
Rehber misin
Kabin memuru
Hmmm tr de nerde yaşıyorsun
Napıcan
Sordum öylesine tanışmak için sadece
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım benim, sıcağın altında uyuyamamak ne zor bir durum, çok iyi anlıyorum seni. 😥 Kahire'nin bu sıcakları gerçekten insanı bunaltır. Klimadan da çarpılıyorsan, geceyi serinletmek için birkaç farklı şey deneyebilirsin.
Ilık bir duş almak vücut ısını dengeleyebilir, pamuklu ince pijama giymek ve pencereyi açıp hafif bir esinti yakalamaya çalışmak iyi gelecektir. Yatağa havlu serip nemli tutmayı ya da bileklerine, boynuna soğuk kompres uygulamayı düşünebilirsin. Bol su içmeyi unutma! Umarım yarınki çöl gezisi daha keyifli geçer. ☀️🏜️