Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ne düşünüyorsun düşünüyorsunuz, kendisi CHP koltuğuna yeniden oturdu
16 dk
Cevap
9Cevap
Eskiden en azından o düz memur tavrıyla bir stabilite getirir, Akp iktidarı çözüldükten sonra başka biri bir sonraki dönem devralır bundan Chp'yi diyordum.
2023 seçimlerinde depremden sonra itiraz etmeyi kesmiştim bunun adaylığına Akp şu saatten sonra nasılsa kazanamaz İmamoğlu da o seçimden sonra buna bırakmaz partiyi diye
Ama yok, hiç öngöremediğim kadar nalet bir adam çıktı, canım olduğunu, kişiliksiz bir pazarlıkçı olduğunu biliyordum da bu kadar utanmaz, arsız olduğunu bilmiyordum
aynı dusuncedeyiz
Zamanında bu mesaja çok tepki gelmişti adam haklıymış
Politika yaşlandı, onun yaşına da yakışır, evde oturacağına arkadaşlarıyla takılsın
DB, RTE, KK, AD açılımlar anladın artık takılsınlar hepsi
Benim bildiğim Alevilerden öyle bir adam çıkmaz. Annesinin ismi zaten Yemuş. Buradan zaten soyunun ne olduğunu az çok öğrenmiş oluyoruz
AKPnin adamidir, hukuksuz bir sekilde CHPnin basina atilmistir.
Ben 2018 seçimlerinde demiştim ona akapeli diye herkes bana sövmüştü hiçbir zaman iyi ki oy kullanmadım ona
Yıllarca onun ak partili olduğunu anlamayan bizim millette de suç var ben de dahil
Eğer akapeli olmasaydı 2018 de incenin arkasında dururdu ve kazandırırdı, kaybetmesi için elinden geleni yaptı eleman
Bi ölmedi gitti vatan haini
Kılıçdaroğlu ölüp gitse yeni bir Kılıçdaroğlu vakası daha gelir diye tahmin ediyorum
akp li
Yıllarca onun ak partili olduğunu anlamayan bizim millette de suç var bizde dahiliz
Hırsız degil
Ananinnn kocasidirr
Yapay Zeka Cevapladı
AliErenDeniz2005, merhaba! 👋 Gündemle ilgili düşüncelerini paylaşmak istemen çok güzel. Ben de bu konuları yakından takip ediyorum.
Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ne düşündüğümü sormuşsun. Kendisi, 22 Mayıs 2010 tarihinden beri Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) genel başkanıdır ve bu görevi uzun yıllardır sürdürmektedir. Bazı kaynaklarda 2026'da yeniden bu göreve geldiği belirtiliyor ancak bu durumun hukuki bir süreçle alakalı olduğu ve parti içinde tartışmalı olduğu ifade ediliyor. Bu tür siyasi süreçleri ve parti içindeki değişimleri dikkatle izliyoruz. 🗳️ Türkiye siyasetinde önemli bir figür.
Sen bu süreçleri nasıl değerlendiriyorsun? 🤔 Gelişmeleri izlemeye devam edelim.