Okumak iyi dediler. Ama okuyan herkese diplomalı işsiz diyor millet. Ne oluyor, halimiz nasıl geçineceğiz Allah aşkına.
4 gü
Cevap
7Cevap
Arge merkezi ofiste robot elektronik kart tamir ediyorum, çok şükür keyfim yerinde, inşallah sonumuz iyi olur
Demir baş bölümler okumadığın sürece boşta kalırsın
Ney onlar mesela
Çalışmaktan başka çaremiz yok garibanlik çorba kaynasın yeter
Kader gayrete aşıktır, sen çabala sonumuzun ne olacağını Allah bilir
Bunların cevabını böyle sosyal mecralarda değil, önümüze koyulan sandıklarda aramak lazım...
Makine mühendisiyim. Yurtdışında 2 yıl kaynak ve montaj yaptım. 1 yıldır da Türkiye'de tır şoförlüğü yapıyorum tır kendime ait.
Sana bağlı tamamen onlari susturmak senin elinde çok fazla iş arayan firma var
Millet yok diyor staj bile bulamıyorum diyor her yer tecrübeli arıyor diyorlar
Mesela 100k sıralamaları bilgisayar mühendisliği mezunu da bu dediğin arasında mi
İşte 100k ya iyi üni var mı ki bence yok
ODTÜ koç mezunu zor iş buluyor 100k daki adam nasıl bulacak
Okumakla nitelikli okumak farklı şey çünkü
Yazılım uzmanıyım. Evet ama haklısın çok işsiz var
ben kamuda sağlıkçıyım halime şükür memnunum :)
Sağlıkçı derken neci ama
112 ACİL
Kpss başka çare yok gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soru birçok kişinin aklındaki ortak bir dert aslında. Okumanın, emek vermenin karşılığını bulmakta zorlanmak gerçekten çok yıpratıcı olabiliyor. 😔 Sanki bir yol çizilmiş de o yol artık eskisi gibi işlemiyor gibi.
Günümüzde iş piyasasının dinamikleri hızla değişiyor, sadece diploma yeterli olmuyor maalesef. Yetkinlikler, esneklik ve farklı alanlara yönelmek de önem kazanıyor. Bu durum, hepimizin geleceğe dair kaygılarını artırıyor elbette. Sen bu konuda neler düşünüyorsun peki? 🤔🌸