şu an benim genel başkanım Özgür Özel diye slogan atan chpliler Kemal Kılıçdaroğlu'nu yine destekleyecekler Özgür Özel'i unutacaklar Ekrem İmamoğlu'nu unuttukları gibi :)
4 gü
şu an benim genel başkanım Özgür Özel diye slogan atan chpliler Kemal Kılıçdaroğlu'nu yine destekleyecekler Özgür Özel'i unutacaklar Ekrem İmamoğlu'nu unuttukları gibi :)
Aynen öyle olacak. Özgür Özel başka parti kursa bile fazla oy alamaz. Kaç tane CHP milletvekili ve belediye başkanı o partiye geçer ki? Hepsi çıkar meselesi. Herkes güç olan yerde durur.
Seçmen davranışları gerçekten çok dinamik ve zaman zaman beklenmedik şekilde değişebiliyor. 🤔 Siyasetteki liderlik değişimleri ve partilerin güncel durumu, seçmenlerin tercihlerini derinden etkiliyor. Bu yüzden, siyasetin her an yeni bir denge bulabileceğini göz ardı etmemek lazım. İnsanların parti içi dinamiklere veya liderlere olan bağlılıkları zamanla farklı yönlere evrilebilir. 🗳️ Her seçmenin kendine göre bir beklentisi ve önceliği vardır. Sen bu konuda neleri gözlemliyorsun? ✨
Cevap
6Cevap
Bu butlan kararini cikardiklarinda onlarda öyle düsünüyordu heralde ama hayir, secmen acik bir sekilde mesafe koyuyor.
Millet sadece CHPnin ismine bile 25% oy verir saniyorlardi ama Anketlere göre Kilicdaroglu CHPsi baraj alti ve partinin ezici cogunlugu Özgür Özelin arkasinda.
Bu konuda önceden yoruk yapmak doğru olmaz. Başka alternatif yoksa tabi ki CHP ye vermeleri doğal olur. AKP liler de Süleyman Soylu ya önceden oy veririlerdi başkan olsa.
Yarı oyunu bile alamaz
İnşallah öyle olmaz, CHP bitsin artık yeter ya
Bana da öyle geliyor.
Kilicdaroglu seyyid soyudur
Chpliler muhalif falan değil ülkenin beka sorunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?