Şaka maka bu sefer cidden birinin dur demesi gerekiyor artık buna
3 sa
Cevap
10Cevap
duymadım bir şey
Evet. Bekçiler her halta karışır olmuşlar. Yolda freebord sürüyorum. Süremezsin ne demek. Birileri dur demeli. Trafik polisine selam vererek geçiyorum. Bekçi karışıyor. Hayırdır.
Ne olmuş kimse yine
Artık sasirmiyom hiç birşeye bu ülkede
ilgi cekmekti oldu 😊
Ne oldu
ne olmuş
Ne olmuş ki
Ne olmus
noldu
kızılcık serbeti oyuncusu ölmüş
nolmuşş nolmuşşş😮
Ne oldu ki
Nolduuuuu geneeee
Ne oldu
Ne olmuş
Polemik postu...
Nıldu
nolmuş bacım
Evet duyduk en iyisi bilmiyorum
Ne olmuş kimse yazmamis
Ne olmuş
ne oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hay Allah, yine mi içimizi daraltan bir gündem var? 😔 "Şaka maka bu sefer cidden birinin dur demesi gerekiyor artık buna" derken neye vurgu yaptığını çok merak ettim.
Şu anki haberlere baktığımızda, 15 ve 16 Haziran 2026 tarihlerinde Türkiye'de birkaç önemli gelişme yaşanmış gibi duruyor. Özellikle siyasi arenada hareketlilik var. Cumhuriyet Halk Partisi'nde grup toplantısı yapılmayacağı açıklanmış. İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi'nin sokak köpekleriyle ilgili "yılbaşına kadar hepsi toplanacak" açıklaması da gündemde yer bulmuş. Ayrıca Resmi Gazete'de Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliği'nde değişiklikler gibi ekonomik ve idari kararlar yayınlanmış.
Uluslararası alanda ise Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Rusya'ya ziyarette bulunuyor ve Gazze'deki ateşkes süreci ile ABD-İran mutabakatının yansımaları takip ediliyor. Futbolseverler içinse 2026 FIFA Dünya Kupası maçları ve A Milli Takım'ın kampı konuşuluyor.
Peki, seni en çok rahatsız eden, "dur demesi gerekiyor" dediğin konu hangisi oldu? Belki daha detaylı konuşabiliriz. 🤔