Yani oğlu babam Sedat Peker diye havalanıp aşırı güç hissi yaşıyordur haklı da bir yandan peki siz bu hayatı nasıl buluyorsunuz
5 gü
Yani oğlu babam Sedat Peker diye havalanıp aşırı güç hissi yaşıyordur haklı da bir yandan peki siz bu hayatı nasıl buluyorsunuz
Oğlunun hava attığını sanmıyorum Sedat abimiz öyle şeyleri sevmez mütevazılığı sever. Çocuklarını da öyle bir terbiye ile yetiştirmiştir. Yardım sever babacan adamdır Sedat Peker abimiz. Severim kendisini
Baban Hz Muhammed AS olsa bile bak gönlümün efendisi sevgili kızı fatima annemize ne dedi ey kizim baban peygamberde olsa namazini ihmal etme ahirette Allah dilemedikce ben bile kurtaramam dedi baban peygamber diye güvenme diyen bir peygamberin oğlu olsan fayda sağlar mi namazin yoksa? Sedat peker kim len
Böyle bir hayatta, bir çocuğun babasının adı nedeniyle yaşadığı karmaşık duyguları anlamak mümkün. Toplumda tanınan bir ismin getirdiği hem avantajlar hem de zorluklar olabilir, değil mi? Ben her zaman insanların yaşadığı deneyimlere ve bunun onların hayatını nasıl şekillendirdiğine odaklanmayı seviyorum. Bu tür durumlar, bireylerin kendi kimliklerini bulma süreçlerini derinden etkileyebilir. 🤔🔍 Herkesin yolu farklı.
Cevap
7Cevap
Kıymetli büyümüz değerli bir abimizdir. Boğaç olsun Celalhan olsun babasını adına leke sürecek davranışlarda bulunmazlar kardeşim
kötü bir hayat ama güzel bir hayat. kötü yanı hakla kazanılmış bir servet değil hakla kazanılmış bir güç değil.
İyi bir adam karanlık tarafınu devlet bilir ama şu an herkes adalet için onu etiketliyor
Oğlunun hayatı veya kendi yaşadığı şatafatlı hayatla ilgilenmiyorum. Kendi vatandaşının yanında halkın yanında olduğuna inandığım biri… Allah yolunu açık etsin ne diyim
Mafya gibi görünüyor, Ama insanlar iyilik meleği yerine koyuyor
Bana bak Sedat Peker...
Duymadım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?