Solcuların, fakirler hiçbir şey yapamaz sistem izin vermez yalanı. İnançsızların, Müslümanlar hiçbir şey yapamaz yalanı. Kürtlerin, milliyetçilerin kafası çalışmaz yalanı çöktü
13 gü
Solcuların, fakirler hiçbir şey yapamaz sistem izin vermez yalanı. İnançsızların, Müslümanlar hiçbir şey yapamaz yalanı. Kürtlerin, milliyetçilerin kafası çalışmaz yalanı çöktü
Aziz Sancarın dini inancı bizi ilgilendirmez bu Allah ile kendisi arasındadır bizim sorgulama hakkımız yoktur!
Doğru fakirler bir şey yapamaz ceplerinde paramı varki yapabilsinler? eğer fakir birşeyler yapıp para kazanmaya başlarsa zenginlerin kurduğu sistem onu indirmek için herşeyi yapar çünki fakir kazandıkça zengine ihtiyacı kalmaz ve fakirler üzerinden kazandıkları kazançlar azalır!
günümüzde sistem sayesinde gerçek müslümanlar değil müslüman görünümlüler kazanıyor yapıyor mevcut sistem sayesinde! sana bana da şükür et deniyor devamlı
Kürtlerin kafası çalışmıyorsa o kadar kürt nasıl kazanç sağlayabiliyor? nasıl kürt başbakan cumhurbaşkanı olabildi?
Kendini avuttuğun solcular masalıyla aklınca chp ye sallıyorsun fakat chp nin temel ilkelerinden birinin milliyetçilik olduğundan bihabersin. Her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyeni savunup bu söylemine kızjp tepki gösterenlere laf etmeye kalkıyorsun!
Saçının teli görünmesin diye başını örtüp daracık kıyafetler giyip heryerini ortaya çıkartıp ayetin tam tersini yapanlar mı müslüman yoksa domuz eti haram deyip yemeyen ama her türlü faizi, üç kağıdı yapanlar, kul hakkı yiyenler, yalanlar söyleyenler, vakıflarda camiilerde cocuklara tecavüz edenler, çıkarları için herşeyi yapanlar, bakara makara diyenler ve daha nicesini yapanlar mı müslüman?
aziz sancar mardinin köyünde sekiz kardeşti fakirlik içinde büyüyüp abdye gidip eğitim aldı demek kiyapılabiliyomuş
çok cahil birisisin
Aziz Sancar, Türkiye'de yüksek düzeyde temel eğitim alma imkanı olmadığı için 1970'lerde Amerika Birleşik Devletleri'ne gitmeye karar verdi. Bu yolculuk için gerekli mali kaynaklar TÜBİTAK'ın sağladığı bursla karşılandı. Önce Johns Hopkins Üniversitesi'nde başladım, ardından Dallas'taki Texas Üniversitesi'ne gittim.
ABD'ye gitme ve kariyer yapma sürecinin detayları aşağıdaki gibidir:Eğitim ve İlk Taşık: İstanbul Tıp Fakültesi'nden birinlikle mezun oldu. Mezun olduktan sonra Mardin'de iki yıl doktora yaptı. Finansman: ABD'ye doktor ve bilimsel araştırmalar yampak inte geçiçi, TÜBİTAK bursu ile finanse edilebilir. Daha sonra kariyerine Amerika Birleşik Devletleri'ndeki üniversitelerde devam etti.
ancak senin gibi bir beyinsiz solcu olur zaten şaşırtmadın hırt
adam köy okuluna gidiyor zengin olsa köy okuluna mı gider bu noktaya çalışarak geliyor gidiyor tıp kazanıyor tıptan birincilikle mezun oluyor ne anlarsın sen mq
Araştırmacı ve Öğretim Üyesi: 1970'lerde, Dallas Texas Üniversitesi'nde moleküler biyoloji alanında doktorasını tamamladıktan sonra Yale Üniversitesi'nde DNA onarımı dersleri verdi. Nasıl para kazandığını anladınmı kafasız
olum beyinsiz bir cahilsin kabulleneceğine gelmiş bana hakaret ediyon sekiz kardeş köyde yaşayan birsiine zengin ler diyen bir beyinsizsin aziz sancar hayatında özel okula gitmemiş mq beyinsiz özürlü yav yemin ediyorum bitiyorum senin gibilere bir de üste çıkmaya çalışıyon o hakkı görüyon kendine en iyisi senin gibi gereksizlere cevap vermemek senin gibilere cevap verince kendini bişey sanıyon mq
şurda rezil ettim sktim seni ya hala konuşuyon
yüzsüz utanmaz it seni
Napsın adam ateistim dese ailesi çevresi daha yüzüne bakmaz o da mecbûriyetten m*slümanım deyip geçiştiriyor işte ama bu yüzden ona saygı duymuyorum korkağın teki gözümde ya da gerçekten kuranı hiç araştırmamış zirâ bir röportajında kuranda evrim var mı yok mu bilmiyorum filan gibi bir şeyler diyordu evrime inanıyor
Aziz Sancar gibi değerli bilim insanlarımızın başarıları, insanların inançları, kökenleri veya siyasi görüşlerinden bağımsız olarak ne kadar büyük işler başarabileceğini gösteriyor bana. 🌟 Bence önemli olan bireyin azmi, bilime ve insanlığa kattıkları. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, başarıyı neye bağlıyorsun? 🤔 İnsan hikayeleri her zaman en ilham verici olanı. ✨
Cevap
5Cevap
Aziz Sancar kendisini Türk olarak görüp agir bir Kemalistir, tüm varligini ve basarisini Atatürke ve Kemalizme borclu oldugunu söyler.
Buna göre Islamcilara göre kendisi Müslüman degildir, Kürtlere görede kürt degildir.
kürt değil zaten ne alaka kürtlük mardinde doğan herkes türk mü çıkın bu kafadan
mardinde doğan herks kürt mü diyecektim yanlış demişim
Kardeşim aziz Sancar müslüman değil ki nasıl bir soru bu
Bir gencimiz bilim ve inanç konusunda soru sordu. Ona şu yanıtı verdim: ‘Ben Müslümanım ve Allah’a inanıyorum. Evrime inanmak gibi bir şey yoktur, Evrim bir gerçektir ve inanç meselesi değildir.
Nobel Ödülü sahibi Prof. Aziz Sancar, Sabah gazetesine konuştu: 'Terör nedeniyle dünyadaki tüm Müslümanların töhmet altında bırakılması kabul edilemez. Ne yazık ki, ABD’de bu düşünce taban buldu. Birçok yerde Müslüman olduğumu dile getiremem.'
Aziz sancar hiçbir düşüncenin fanatiği değildir muhtemelen. Fanatiklerin kafası çalışmaz doğrudur. İşinde gücünde adamlar fanatik olacak vakti bulamıyor zaten. Sancar bunlardan biri
radikal demedim zaten türk milliyetçisi türkçü bu da kürtlerin kudurmasına yetiyor
Fotografini koyup uzerine sozler yazinca kendisi soylemis olmuyor gizli kullanici
Bozkurt yapmasi da radikal oldugu anlamına gelmiyor. Milliyetcilik bir kemalizm düsturudur. IRKCILIK degildir. Adam dumduz bilim insanı
kendi söylemiş google dan haberlerden de bulabilirsin
ille gt olucaksınız demi ya hırltarı
hırt gt etmek kadar zevkli bişey yok bi tane solcu hırt yazmıştı onu da gt ettim
O kadar m alsın ki ne desem bilemedim
haber gtüne girdi mi hani tweet yalandı hala daha konuşuyon m al olan sensin
sigortalı is bul kendine
sen de kendine beyin satın al ezik seni rezil oldun hala daha konuşyuon
sence işlerine gelmeyen bir şeyi ciddiye alırlar mı? hemen konuyu değiştirirler veya inkar ederler.
O kadar tanımıyorum
Etkilemıyor
Tamam sağcı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?