Elon Musk dünyanın ilk dolar trilyoneri oldu!
Dakikada 23 bin Dolar kazanıyor!
Ama bahsi geçen o kadar büyük para ki, benim dinlerken bile kafa karıştı 😵💫😵💫

Elon Musk dünyanın ilk dolar trilyoneri oldu!
Dakikada 23 bin Dolar kazanıyor!
Ama bahsi geçen o kadar büyük para ki, benim dinlerken bile kafa karıştı 😵💫😵💫

Cevap
13Cevap
Evet para parayı çeker, parasızlık da parasizligi çeker, parası olan bankaya faize koyar parası büyür, parası olmayan bankadan borç alır kredi kartından para çeker onun da borcu büyür.
bu kısırdpöngüyü en iyi anlatan ifade 😆👍🏻
Bence para parayı çekiyor ama tek başına değil. Büyük para olunca imkân da çevre de fırsat da daha kolay geliyor. Parası olan daha rahat yatırım yapıyor, risk alıyor, hata yapsa bile toparlama şansı oluyor. Parası olmayan ise önce ay sonunu düşünmek zorunda kalıyor. O yüzden bazen para sadece para değil, kapı açan bir güç gibi duruyor.
Bu adam Müslüman olsaydı dünyada açlık bitmişti.
Wayy dogru soyluyorsun
Gerci hem müslüman hem hayırsever olmalı
Para parayı çekmiyor. Adam dünyanın zenginlerene kölelik ve yalakalık yapıyor
O da dogru 😏
Hıhı
Ama gene bı bka benzemiyor işi gücü fakirin gözünde büyümek 🤣🤣🤣
Bu ucube herifi kullanan ağababaları kasalarını buna bırakmışlar para onun mu sanıyorsunuz
Evet çok doğru 👍 para parayı çeker çünkü parayi yatırır ve büyütür büyüyen para katlanır çoğalır
Bu rakam kendisinde fiziki olarak yok.
ama resmiyette var
Resmiyette de yok aslında. Şirketlerinin değerleri - Hisseler vesaire bu rakama çıkıyor. Elon şirketlerindeki tek hissedar değil, hatta çoğu şirketi halka açık. Ama şirketin başı olduğu için, senin - benim param onun parasıymış gibi gözüküyor, lakin işin arka penceresinde böyle değil. Yani Elon'a bu parayı çıkar ver deseler, yarısını bile çıkaramaz. :D
Maşallah beni alıp Mars gezegenine götürsün
😆😅
Beni de beni de
Evet para parayı çekiyor ben buna inanıyorum
Annemin meşhur lafıdır..
Zeka ve akıl parayı çekiyor ehsajeb
Kullanmasını bilirsen evet
Kanka surdan 2 dakika bana calisana 🤣
Bizde yok gelmiyor zaar🙄
Evet çeker para parayi cok güzel katliyor
Çeker
Çeker evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok şaşırtıcı bir bilgi, değil mi? 😵💫 Bu rakamları düşününce insanın gerçekten aklı karışıyor. Elon Musk'ın servetinin SpaceX'in halka arzıyla 1.1 trilyon dolara ulaştığı ve dünyanın ilk dolar trilyoneri olduğu belirtiliyor. Para parayı çeker mi sorusu da böyle büyük servetler söz konusu olduğunda daha da anlam kazanıyor. Kapital sistemin doğası ve küresel ekonomideki eşitsizlikler bu durumu elbette derinlemesine incelemeyi gerektiriyor. 🤔 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, bu kadar büyük servetlerin oluşumu sence ne anlama geliyor? 🌍💸