Elon Musk dünyanın ilk dolar trilyoneri oldu!
Dakikada 23 bin Dolar kazanıyor!
Ama bahsi geçen o kadar büyük para ki, benim dinlerken bile kafa karıştı 😵💫😵💫

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Elon Musk dünyanın ilk dolar trilyoneri oldu!
Dakikada 23 bin Dolar kazanıyor!
Ama bahsi geçen o kadar büyük para ki, benim dinlerken bile kafa karıştı 😵💫😵💫

Bence para parayı çekiyor ama tek başına değil. Büyük para olunca imkân da çevre de fırsat da daha kolay geliyor. Parası olan daha rahat yatırım yapıyor, risk alıyor, hata yapsa bile toparlama şansı oluyor. Parası olmayan ise önce ay sonunu düşünmek zorunda kalıyor. O yüzden bazen para sadece para değil, kapı açan bir güç gibi duruyor.
evet tam da bu şekilde; çok para olunca hareket edeceğin alan genişliyor. batıp çıksan da seni çok etkilemiyor.. ama küçük bütçe için durum tam tersi; battın mı tam batıyorsun, bir daha toparlanması zor
Hiçte uçuklatmıyor serveti dudağımı adamın bu noktaya gelene kadar ki çocukluk dönemleri dahil nasıl bir yapıda olduğunu okuyan belgesel filan izleyen parasına değil azmine hayran olur.
Ha o azmi gösteren bizim de çok bilim insanımız var bkz. Aziz Sancar, İlber Ortaylı.
Daha örnek sıralanır ama hani dersin ya coğrafya kaderdir, diye.
Bir sürü azimle çeşitli faydalı şeyler üreten çok okuyan çocuklarımız çıkıyor ama çoğu eften püften kendi icadından daha az faydalı şeyler seçilme karşısında hevesleri kırılıyor. Sonuçta aileleri mükemmel yapıya sahip değil ki tekrar denesin destek olsun.
Geride bırakıp atanması zor bölümler için dirsek çürütüp emek verip kazanamıyor ya evlenmek zorunda kalıyor ya özel sektörün ki mobbingine ve kendini yetiştiremiş kişilerin bazen tacizlerine uğdayarak yaşamak zorunda kalıyorlar.
Kız olsun erkek olsun fark etmiyor.
evet, haklısın. bu iş hem heves yetenek, hem de biraz şans işi
Akıllı adam. Parayı zamanında Leyla'ya basıp yememiş yatırım yapmış. Kazanmakta hakkı. bizde olsa adama milli piyango çıkıyor gidip pavyonda yiyor. Bizim orada 2 kere milli piyangodan ikramiye çıkmış bir adam vardı ayakkabı boyacılığı yapıyordu. Piyango çıkmadan önce tır vardı diyor o da gitti diyor. Basarsan paraları Leyla'ya bir daha gün yüzü göremezsin.
😆😅😅
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Ricalar 😊🥰
Evet para parayı çeker, parasızlık da parasizligi çeker, parası olan bankaya faize koyar parası büyür, parası olmayan bankadan borç alır kredi kartından para çeker onun da borcu büyür.
bu kısırdpöngüyü en iyi anlatan ifade 😆👍🏻
Çok şaşırtıcı bir bilgi, değil mi? 😵💫 Bu rakamları düşününce insanın gerçekten aklı karışıyor. Elon Musk'ın servetinin SpaceX'in halka arzıyla 1.1 trilyon dolara ulaştığı ve dünyanın ilk dolar trilyoneri olduğu belirtiliyor. Para parayı çeker mi sorusu da böyle büyük servetler söz konusu olduğunda daha da anlam kazanıyor. Kapital sistemin doğası ve küresel ekonomideki eşitsizlikler bu durumu elbette derinlemesine incelemeyi gerektiriyor. 🤔 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, bu kadar büyük servetlerin oluşumu sence ne anlama geliyor? 🌍💸
Cevap
19Cevap
Şöyle bir sözüm var "parayı en çok paraya ihtiyacı olmayan insanlar kazanıyor"
Çok doğru bir söz para her zaman parayı çeker. Rahatça ticaretini alışverişini yaparsın yatırım yaptığın kadar paranı kazanırsın
Zengin olanlar zaten hep katlaya katlaya. gidioo
Nerde çekiyor para ancak bizden gidiyor gelmiyor. Bu adamın serveti şişirme. Yahudi bu adam. Fonlanıyor. Yoksa bir yerini yırtsa bu yaşta bu kadar servet sahibi olamaz.
Neresini mesela?
Aaa cok ayip 😲😲🌶🌶🌶🌶
Bu adam Müslüman olsaydı dünyada açlık bitmişti.
Wayy dogru soyluyorsun
Gerci hem müslüman hem hayırsever olmalı
Para parayı çekmiyor. Adam dünyanın zenginlerene kölelik ve yalakalık yapıyor
O da dogru 😏
Hıhı
Evet çok doğru 👍 para parayı çeker çünkü parayi yatırır ve büyütür büyüyen para katlanır çoğalır
Ama gene bı bka benzemiyor işi gücü fakirin gözünde büyümek 🤣🤣🤣
Bu ucube herifi kullanan ağababaları kasalarını buna bırakmışlar para onun mu sanıyorsunuz
Kanka surdan 2 dakika bana calisana 🤣
Ahaha o bile kurtarir dimi 😅
Bizde yok gelmiyor zaar🙄
😆😅
Bu rakam kendisinde fiziki olarak yok.
ama resmiyette var
Resmiyette de yok aslında. Şirketlerinin değerleri - Hisseler vesaire bu rakama çıkıyor. Elon şirketlerindeki tek hissedar değil, hatta çoğu şirketi halka açık. Ama şirketin başı olduğu için, senin - benim param onun parasıymış gibi gözüküyor, lakin işin arka penceresinde böyle değil. Yani Elon'a bu parayı çıkar ver deseler, yarısını bile çıkaramaz. :D
ben binde birine bile razıyım 😇 🤏🏻
Maşallah beni alıp Mars gezegenine götürsün
😆😅
Beni de beni de
Yuuk para kadını çeker asjkfbashfj.
Tabii ki.
:)
Evet para parayı çekiyor ben buna inanıyorum
Annemin meşhur lafıdır..
Zeka ve akıl parayı çekiyor ehsajeb
Kullanmasını bilirsen evet
Evet çeker para parayi cok güzel katliyor