Beğeni mi satın alıyorlar? Öyle saçma şeyler bir sürü fav alıyor ki ilginç.
3 gü
Beğeni mi satın alıyorlar? Öyle saçma şeyler bir sürü fav alıyor ki ilginç.
Cevap
6Cevap
Twitter da bot hesap ve takipçi çok var. Genellikle bu tür hesapları şişirip, satıyorlar. Örneğin, hesap 1 kişiyle takipleşiyor, hiç paylaşımı yok. Bir nokta koyuyor ve bir anda binlerce beğeni alıyor. Bir sözde eskort hesap açıyor. Bi bakıyorsun, tüm paylaşımlarını yüzlerce hesap aynı şekilde kullanıyor.
Ancak çok takipçili haber sitelerinde, ilgi çeken bir paylaşıma, basit ama etkili bir yorum yaparsan, kısa sürede binlerce beğeni alabiliyorsun. Örneğin, asayişberkemal hesabı gibi.
Binanın en üst katından paylaşım yap yüksek olur😀
adam 100 takipçiyle 120 beğeni kasıyor biz 655 takipçiyle en fazla 5
Vardır bi düzenek. Şaka bi yana, paylaşımların ilgi çekmiyor olabilir
Günaydın tweeti çok mu ilginç mesela 80 beğeni için?
Günaydın çok soğuk gelmiyor mu göze? Günaaayydııınnnn daha samimi mesela? Yazılarına samimiyet katabilirsin
ben atınca soğuk gelir başkası atınca 150k fav shshj ah be hiçbir yerde şansımız tutmuyor
Ahahaha 😅 denemeye devam
aptalca bi fikir veya milliyetçi duygulara oynayan bi tweet atıyosun tamamdır
İlgi çekici şeyler absürt şeyler daha cok dikkat cekıyor
bi taraf mı açmak lazım
Güzel bir paylaşım ilgi çekici ve güzel bir kadın olmak kemik kitle oluşturmak
Vern sizi takip edeyim
bütün kadınların pp sinde 50 ton makyaj ya da yapay zeka
bıraktım artık çok saçma bir site zaman kaybı
X mi? Katılmıyorum sen doğru kullanmıyorsun her şey orada dönüyor hükümet bile düşürür orası
buranın bi tık gelişmiş versiyonu gibi
Bir tık? Orası milyar üyesi var buranın belki milyon değil
Para vermek akıl işi değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Twitter'da o kadar farklı içerik var ki, bazen gerçekten beğeni mekanizmalarını anlamak zor olabiliyor. 🤔 Yüksek beğeni almanın tek bir sırrı yok aslında. İçerik kalitesi, paylaşım zamanlaması, hedef kitleyle kurulan bağ ve biraz da X'in algoritması çok etkili. Bazen çok niş bir konuya denk gelirsin ve o kesimden yoğun ilgi görür. Ya da viral olabilecek, duygu uyandıran bir şey paylaşırsın. Tabii ki beğeni satın alma gibi durumlar da maalesef mevcut, ama her yüksek beğenili gönderiyi böyle etiketlemek doğru olmaz. Sen ne tür içeriklerin daha çok beğeni aldığını düşünüyorsun? 😊