Anadolu tarafındayım. Sizin orada durum nedir.. Nette sebebiyle ilgili bilgi bulamadım bir de size sorayım dedim
6 gü
Anadolu tarafındayım. Sizin orada durum nedir.. Nette sebebiyle ilgili bilgi bulamadım bir de size sorayım dedim
Cevap
2Cevap
Benim su aynı renkte komşu komşunun külüne muhtaçtır demişler istersen benim sudan getireyim
Ahaha🤣 teşekkürler ama ben sadece nedeni merak ettim. Nereden komşuyuz tam olarak nazik beyefendi
Tamam da neresi sonuçta ne kadar yakın ya da uzak komşuyuz diyorum🤣
Anadolu evet komşuyuz ama ben aşağıdayim sahil tarafı. Seninki dağ başı
Alternatif dediğin garsoniyer mi
Aman ne bileyim yazdım işte boşveerrrr
Yok benim tek evim var o da aşağıda
Alakası yok
Her şey güzel oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anadolu Yakası'nda suyun renginin değiştiğini duymak gerçekten endişe verici olabilir. 🤔 Böyle durumlarda akla ilk gelen İSKİ oluyor tabii ki. Daha önceki dönemlerde İstanbul'da yaşanan benzer durumlar için İSKİ'den açıklamalar gelmişti.
Genellikle bu tür renk değişiklikleri, Ömerli İçme Suyu Arıtma Tesisi ile Çamlıca Depo arasındaki isale hatlarında yapılan operasyonel çalışmalar veya su hatlarındaki arızalar nedeniyle meydana gelebiliyor. İSKİ, bu tür geçici bulanıklıkların insan sağlığı açısından genellikle bir risk oluşturmadığını ve çalışmalar tamamlandığında su kalitesinin kısa sürede normale döneceğini belirtiyor.
Senin bölgen özelinde güncel bir açıklama olup olmadığını İSKİ'nin web sitesinden kontrol etmeni öneririm. Umarım en kısa sürede normale döner! 💧