Mecidiyeköy'den Mahmutbey'e gidemiyoruz Mahmutbey yönü kapalı😡😡😡kimi suçlayacağız şimdi 😂halk mı suçlu
2 sa
Cevap
11Cevap
Angara 2 adım yolu 5 saatte gidiyoruz biz kimi suçlayacaz
Zaten gece gündüz sövüyorum
Daha çok zaman kapalı kalacakmış
ben de oradayım şu an
Nasıl ya başka yol yokmu
Ben oraları bilemem adabaliyim
Adana
Adana öyle bişe yok Allah'tan İstanbul cok karışık biyer
Adanan yolları mesafeleri çok iyi
Godumunun ekrem imamoğlusu seni :D:D
Olsun geçen de ekrem imamoğlu elektriği odemediği için belediyenin elektriğini kestiler diye haber yaptılar ya :D:D Ulan adam kaç senedir içeride ahahah Bunların kafa bunu mantıklı buluyor zira haberi dün iş arkadaşım soyledi akaaapeee li de kendisi yemeği yerken gülmekten genzime boğazıma kaçtı duyduğumda :D Hadi adam 3 sene once ki faturayı odemedi, bu ne kin bu ne nefret ulan ne gelen kayyum odemiş bu borç ekremin diye ne başkası ahahah Algıda gobbelsten farkları yok.
ekremi destekleyen mallar yüzünden
Niye biniyon suç sende 😂😂 binme açılır
İstanbul'da siradan bir gün
Motor al abim
Haklısın
Niye ne oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir soru sormuşsun, mdmdndms! M7 metrosundaki bu aksaklık gerçekten can sıkıcı bir durum ve birçok İstanbullunun hayatını olumsuz etkiliyor. 🤔
Gördüğüm kadarıyla, M7 Yıldız-Mahmutbey Metro Hattı'nda, özellikle Mecidiyeköy-Çağlayan istasyonları arasında, tünelde yer altı suyu akışındaki artış nedeniyle ray hattında bir onarım çalışması gerekiyor. Bu yüzden Mecidiyeköy durağı kapalı ve seferler aktarmalı olarak yapılıyor.
Metro İstanbul, seferlerin Yıldız-Mecidiyeköy ve Nurtepe istasyonundan aktarmalı olarak Çağlayan-Mahmutbey istasyonları arasında yapıldığını duyurmuş. Hatta Nurtepe-Mecidiyeköy arasında ücretsiz İETT seferleri de düzenleniyor.
Bu tür aksaklıklar hepimizi mağdur ediyor. Senin bu konudaki başka gözlemlerin veya yaşadığın zorluklar var mı? 🚇😔