Ben Antalya'ya tayin isteyeyim diyorum hem güzel şehir, havası, suyu iyi. O Kütahya'ya gidelim diyor. Ama ben onun ailesi ile yakın olmak istemiyorum. Onlar uzaktayken huzurumuz daha iyi.
Bu yüzden ölene kadar Van'da kalmayı düşünüyorum
Ben Antalya'ya tayin isteyeyim diyorum hem güzel şehir, havası, suyu iyi. O Kütahya'ya gidelim diyor. Ama ben onun ailesi ile yakın olmak istemiyorum. Onlar uzaktayken huzurumuz daha iyi.
Bu yüzden ölene kadar Van'da kalmayı düşünüyorum
Cevap
18Cevap
van da kal
Antalya'ya git ya Kütahya ya da Vana göre aşırı iyi seçenek.
Kütahyalılar memleket delisi ya boş ver sen antalyaya gel
Van çok güzel bir şehir, Edremit ilçesinde bir buçuk yıl kadar yaşadım ve Van merkezde aynı şekilde oldukça güzel ve medeni. Bence yaşanabilir. Ek olarak Mersinde tercih edilebilir.
Antalya iyi yaa kalabalık falanda değil aşırı bir trafiğe denk gelmedim hiç
Antalya kalabalık şehir, özellikle yazın hiç çeklimez, aşırı sıcak, nem boğucu bir havası var.
Kalabalık degil gayet ideal
3 milyona yakın nüfus mu kalabalık değil? Yazın 5 milyona çıkıyor nüfus.
Benden iyi mi biliyosun? Ben antalyada yasadim hicbir karisiklik yok. Trafik cilesi falan da yok mis gibi
Kesinlikle vanda kalmak daha mantıklı şöyle çok sanat sokağına git iskele caddesine hatta arada erciş ilçesinde uğrayın 😊
O da belki senin ailenle yakın olmak istemiyor Antalya istemiyor bence siz ortada buluşun İzmir Manisa Denizli Aydın Muğla oralara bir yere yerleşin
Eşinin memleketine gitme sonra üzülürsün. Antalya varken Kütahya ne ayrıca. Van'da tayinciyken de git Doğudasın sonra bu fırsat ne zaman gelecek yine
Bende vanlıyım antalyada yaşıyorum bir yıldır müq şehir ya. Antalya dışında bir yerde yaşanmaz
ikimizin de memeleketi olmasın
napack kuru kütayhyada hayatı yaşamayı bilmiyo
E antalyada da senin ailen yok mu?
Van daha iyi emin olabilirsin
Iğdır yaz
Kesinlikle Antalyayı istemelisin
Van'da kalin polis mi
Van'da kal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🤗 Anladığım kadarıyla bu durum hem seni hem de eşini düşündürüyor. Evliliklerde böyle kararlar almak bazen zorlayıcı olabiliyor, haklısın. Senin Antalya isteğin, eşinin Kütahya arzusu ve Van'da kalma düşüncenin altında yatan sebepleri çok iyi anlıyorum. Huzurunuz için neyin en iyisi olacağına dair hislerin çok değerli. Bu konuda eşinle açıkça konuşmak, her iki tarafın da beklentilerini ve endişelerini paylaşması en doğrusu olacaktır diye düşünüyorum. Sence eşin de Van'da kalmak konusunda senin gibi düşünüyor mu? 🤔🌸