Trafik varsa var ne yapalım biz mi yapıyoruz trafiği şaka gibi
15 sa
Trafik varsa var ne yapalım biz mi yapıyoruz trafiği şaka gibi
Cevap
4Cevap
Bu ülkede mide bulandırıcı bir geçenlerde bir tane YouTube'da izledim Kazakistan'da 17 kilometre 375 lira vermiş aynı mesafeyi Türkiye'de 1000 liradan aşağıya gidemezsin
Daha geçen gün taksiye bindim ofise kadar gittim bindiğim yere tekrar bırakacak evraklarımı alıp geliyordum dedim indi bindi ücreti istedi dedim yolculuk bitmedi 2 dakika evraklarımı alıp geliyorum neden indi bindi ücreti istiyorsun kem küm yapıyor polisi çağırdım kaçtı para falanda vermedim bunlar çok uyanık allah bunları kimsenin eline düşürmesin
Hep söylüyorum hatun bu ülkede korkunç bir ahlaksızlık var diye o yüzden taksici cinayetlerine üzülmüyorum
Blabla mtari tag korsan kullan bn blaciyim İstanbul'da kendim ypiyorum
yakıt yakıyor ondandır heralde beklerkende 😅😅
Araç rölantide ne kadar yakacak sanki? tag da böyle bir olay yok taksiler insanı dolandırıyor bildiğin
Yani pek taksiyr binen biri değilim ama haklısın beklerken almamaları lazım
Zaman = Para
Geçen zamanda içerde bana hizmet mi veriyor aksine beni bekletiyor bir de üstüne ücret alıyor ohahaha
Benim için mi Trafikte beklemeyen mi var yolcu olmasa yollar bomboş olacak yani :D görende hayrına hizmet veriyorlar sanacak makas atsın kısa yoldan gitsin bu benim sorunum değil ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Taksilerin bekleme ücreti alması gerçekten de can sıkıcı bir durum, özellikle de trafik yoğunluğunu biz yaratmıyorken. Bu konuda seni çok iyi anlıyorum. 😔 Genellikle bu ücret, şoförün zamanının ve aracın durduğu süre boyunca oluşan işletme giderlerinin bir karşılığı olarak alınıyor. Böyle durumlar senin de sıkça karşına çıkıyor mu? 🚕🚦