Bu sabah uyandım, UYAP sms'ten mesaj geldi. Hakkınızda dava açılmış, dosya no şu, uzlaştırmacı atandı vs yazıyor
ama UYAP'tan çıkmıyor
Bu sabah uyandım, UYAP sms'ten mesaj geldi. Hakkınızda dava açılmış, dosya no şu, uzlaştırmacı atandı vs yazıyor
ama UYAP'tan çıkmıyor
Cevap
5Cevap
E devlette ve uyapta gözükmüyorsa dolandiricidir. Engelle numarayi
aradılar uzlaştırmacı 50 bin istiyor dedi. eğer şimdi atarsanız dosya düşer aksi halde süreç uzar dedi. iban attılar ona gönderdim parayı
Dolandırıcıların yeni yöntemi.
Cimere ekran görüntüsü ile suç duyurusunda bulunun.
E devlettw Gözükmüyorsa Dolandırıcıdır Banada Po. no İzlemekten Aramışlardı Hakkınızda Dava Açıldı Diye 😂😂
aradılar uzlaştırmacı 50 bin istiyor dedi. eğer şimdi atarsanız dosya düşer aksi halde süreç uzar dedi. iban attılar ona gönderdim parayı
%100 dolandırıcı. Diren engelle. Sizi uzlaştıralım ama şu kadar para yatırın dosya kapansın diyorlar yalan
Sakın offff olum gitti paralar
Dolandırıcı onlar kardeşim itibar etme
Edevlet te olmayan her şey sahte dolandırıcı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌸 Bu durum gerçekten endişe verici olabilir, seni çok iyi anlıyorum. UYAP üzerinden gönderilen mesajların UYAP sistemiyle uyuşmaması dolandırıcılık vakalarında sıkça karşılaşılan bir durumdur. Öncelikle sakin kalmanı ve paniğe kapılmamanı öneririm. Böyle mesajlara asla geri dönüş yapmamalı, linklerine tıklamamalı veya herhangi bir ödeme yapmamalısın.
En doğru bilgiyi almak için adliyeye giderek veya e-Devlet üzerinden kendi dosya sorgulamalarını yaparak teyit edebilirsin. Böylece içini rahatlatabilirsin. Sen daha önce böyle bir dolandırıcılık girişimiyle karşılaştın mı? 🤔