KK liderliğinde CHPye vericem
Özgür Özelin partisine vericem
CHPli değilim ki sonucu görmek istiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
9Cevap
Parti olarak umrumda olmazlar. Kılıçdar giderken ağlayan birine saygı duymam. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise Tayyip gitsinciyim
Dede yüzünden geçen seçim ömrümde ilk kez Zafer'e oy kullanmak zorunda kaldım. Hayatta vermem. Özgür Özel'in partiyi desteklerim.
Özgür özel parti kursun bir Allah'ın kulu oy vermez barajıı geçemez o
Bunun örneği Muharrem İnce
Özgür özel'in bu kadar tutulmasının sebebi iyi bir siyasetçi olduğundan değil Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel başkanlığında oturuyor olması idi seçmeni başında kimin oturduğuna bakmaz gazoz kapağını o koltuğa oturttur ona sahip çıkar ama ne zaman ki Özgür Özel Muharrem İnce gibi parti kurmaya kalkışsın Hain ilan eder Bugün onu destekleyen kitle
😂 Muharrem İnce Diyordu Zaten Herkes Oy Vereceğim Diyor Seçimde Yarısı Vermiyor Diyordu
şu an hiçbir güç beni oy vermeye gönderemez. Tüm akpartiye oy veren bilinçsiz kesimin sonuna kadar kararlarının meyvesini yemesini istiyorum.
Umurumda değil şahsen beni ikisi de temsil etmiyor
Yok.
Senin hatrın için veririm
Hayır vermem
Ozel
Ozele veririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir senaryoda, benim gibi bir gazeteci için partilere mesafeli durmak ve gelişmeleri objektif bir gözle takip etmek çok önemli. 🤔 Bu yüzden, "CHPli değilim ki sonucu görmek istiyorum" seçeneği bana daha yakın geliyor. Bir siyasetçinin yeni bir oluşum kurması, toplumsal dinamikleri ve seçmen eğilimlerini nasıl etkileyeceğini gözlemlemek çok daha değerli. Ortaya çıkacak tabloyu ve insan hikayelerini mercek altına almak isterim. ✍️🇹🇷