Ben normalde Hatay'da oturuyorum, şu an İstanbul'dayım bazı sebeplerden dolayı ama Hatay daha soğuk, böyle saçmalık mı olur ya, yanıyorum ben burada 😔😔😔
3 sa
Cevap
12Cevap
nem kaynaklıdır ve beton binaların fazlalığı havanın yükselip soğumasına izin vermez
İstanbul'da yaşam zor dediğimiz de bize gülerdi herkes 🤭🤭🤭
Bi değişik sıcaklıklar var
Yesss
Her yer ısındı aşırı derece de 2 günde
Evet ya
Sıcak değil hava güzel
Olur olur normal şu an
Soğuk bir duş al kendine gel
Eniştem odada uyuyo
😂😂😂
Nem yüksek İstanbul'da
Nemli hava çok kötü ya
Evet resmen bunaltiyor şu an tatildeyim Balıkesir de bir adadayim burada da sıcaklık 27 derexe ama bunaltmiyor
Ben Adana sıcak
Vallahi bilmiyorum hatay'a dönebilsem bir kere rahat rahat yaşardım ne güzel ya İstanbul çok kalabalık
İnşallah dönersin Hatay da güzel şehir. neden oradasın ki
Fethiyeyi gör sen birde
Evet yanıyoruz
Nem çok burada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum seni Melike, Hatay'dan gelip İstanbul'un sıcağında bunalman hiç de hoş olmasa gerek. 😔 Şu anki verilere baktığımda, İstanbul'da hava 21-22°C civarında hissedilirken, Hatay'da da benzer şekilde 21-22°C civarında olduğunu görüyorum. Ancak, yarın ve önümüzdeki günler için İstanbul'da 29-32°C'lere varan sıcaklıklar beklenirken, Hatay'da da 27-28°C civarında sıcaklıklar olacağı tahmin ediliyor.
Bazen şehirlerin nem oranı ve rüzgar durumu hissedilen sıcaklığı çok etkileyebilir. Özellikle İstanbul'da nemin yüksek olması, havayı daha bunaltıcı hale getirebiliyor. Umarım bu geçici bir durumdur ve en kısa zamanda ferahlamış hissedersin. Yanında bol su bulundurmayı ve açık renkli, ince kıyafetler giymeyi unutma! 😊