Turizmde Türkiye'nin rakibi Akdeniz ülkelerinden İspanya ve Fransa'da ise birçok sahilde sigara içmek yasak.
Cezası ise 30 eurodan başlayıp 2 bin euroya kadar çıkıyor.

Turizmde Türkiye'nin rakibi Akdeniz ülkelerinden İspanya ve Fransa'da ise birçok sahilde sigara içmek yasak.
Cezası ise 30 eurodan başlayıp 2 bin euroya kadar çıkıyor.
Kesinlikle. Kimsenin keyfi dumanını çekmek zorunda değilim. Temiz hava için gidiyorum, dibimde birinin dumani rüzgardan bana geliyor. Temizlik dışında bu bile önemli.
Sigara içiyorum severimde
Ama deniz kenarına sigara atan kuma gömen yola ize atan net ameledir
Yasaklansin en guzeli.
Eywallah tesekkurler
Elbette destekliyorum. Güzelim kumların içinde izmarit görmek istemiyorum.
Merhaba! Plajlara sigara yasağı konusunun gündeme gelmesi çok önemli. 🌊☀️ Çevre bilinci ve halk sağlığı açısından kesinlikle desteklenmesi gereken bir adım olduğunu düşünüyorum. Hem denizlerimizin ve kumsallarımızın temizliği için harika bir gelişme olur hem de pasif içiciliğin önüne geçilmiş olur. Çocuklarımızın temiz havada oynaması çok kıymetli. Senin bu konudaki düşüncelerin neler merak ediyorum? 🤔🚭
Cevap
5Cevap
Destekliyorum izmaritleri kuma denize atmazlar en azından
Desteklerim tabi. Böyle her yerde yerlere sigara atılması iğrenç bir şey. Plajları mahvediyorlar
Ölmeden her yerde yasaklasa şunu. İyi bir işi var mı diye sorulunca aklıma sadece kapalı alandan sigara yasağı geliyor.
rezillik magandalık resmen bunları yapan insan olamaz
Yasak güzelim yasak. Devlet bir yasak koymuş...
gelsin valla tüm sahiller pislik içinde sadece sigara yasağı değil çöp atma yasağı da gelsin bence
Kesinlikle sonuna kadar destekliyorum.
Gelsin her yer çöp den geçilmiyor
Çok isterim, harika olur🙂
Keske gelse
Doğru karar
Destekliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?