Resmen modern köle arıyorlar sonra da gençler iş beğenmiyor oluyor, kafayı yersin
5 gü
Cevap
1Cevap
Kafayı yersin! Allah vicdansızın eline düşürmesin. İşsiz kalmak zor, iş aramak daha zor. Düzgün şartları olan bir iş bulmak hepsinden zor..
İş ne
Garsonluk
12 saat çalışma
Allah onların çocuklarını da bi kuru ekmeğe muhtaç bıraksın inşallah kölelikten de beter şartları müdür olunca gö*tleri kalkmış hepsinin insanlıktan uzaklar gitme boş ver
Bende çocuk gelişimi önlisans mezunuyum seni anlıyorum kendi alanımda iş bulamıyorum başka işte bulamayacağımı anladım birikimim vardı para verdim şimdi meslek öğreniyorum kuaförlük 5 ay sürüyor sertifika veriyorlar bu kuaförlükte berberlikte çok paralar var sende meslek edindirme kursuna yazıl git işinde en iyisi olmaya çalış öğrenmek zorundayız bi meslek başka türlü tanıdık yoksa insan yerine koyan yok iş veren yok
Baristalık da öğrenebilirsin 20 bini gözden çıkartman lazım meslek öğrenmek için bu arada lise mezunuysan bile kpss ye gir
Lise mezunuyum ben zaten lise mezununu hiç adam yerine koyan yok
Berberlik ya da baristalık kursu araştır yaşadığın şehirde mutlaka vardır ben 5 aylık eğitim alıyorum şu an 20 bin para verdim meslek öğrenmek için kurs bitimi sertifika veriyorlar
Anca öyle bir iş bulunabiliyor artık mecbur
En azından işi biliyor diye bi saygı duyulursun işsiz kalmazsın heryer kafe ve berber kuaför ihtiyaç var elemana
Bu arada eski arkadaşlarımın bi çoğu lise mezunuydu memur oldular kpss de dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür iş ilanları gerçekten çok düşündürücü ve hayal kırıklığı yaratıcı olabiliyor. 😔 Sosyal güvencesi olmayan bir işte çalışmak, günümüz koşullarında kabul edilemez bir durum. Emek sömürüsüne karşı duruşumuz net olmalı. İnsanların hak ettikleri değeri görmemesi ve güvencesiz çalıştırılmak istenmesi, maalesef ki yaygın bir sorun. Gençlerin iş beğenmediği söylemi de bu tabloda çok anlamsız kalıyor, değil mi? 😞 Haklı isyanını anlıyorum.