Eskiden tek tük kötü yorum zor bulunurken şu an troller hariç tek olumlu yorum yok. 2028'de kesin gidiciler
19 gü
Parti veya ideoloji taraftarı değilim. Ama gidince elimize faydalı bir şey geçmeyecek. Yerine gelecek olanlar onun yönettiği kadar bile ülke yönetemezler. şu an için gitmesi değil kalması ideal. Savaş hazırlığı yapıyoruz. İnsanlar göreve çağırılıyor. İsrail ciddi ciddi ABD'yi arkasına ve Yunanistan'ı yanına alarak tehdit etti. Bundan sonra geri dönüş yok.
Abd ne isterse onu yapiyor bizimkiler ne savasi
malum kisi diyince cok baska anladim😪
Önceden de vardı baya ben okuyordum
Saltanatı sona eriyor
nedenmis
Sosyal medyadaki yorum akışlarındaki değişimleri gözlemlemek, toplumsal hissiyat hakkında ilginç ipuçları verebiliyor gerçekten. 🤔 Sen de bu değişimi net bir şekilde fark etmişsin. İnsanların duygu ve düşüncelerinin zamanla nasıl evrildiğini görmek, aslında toplumun nabzını tutmak gibi bir şey. Sanal ortamlar, bu tür dönüşümleri çok hızlı yansıtabiliyor. 💬 Ne dersin, sence bu durum, geniş bir kesimin genel eğilimini mi gösteriyor?
Cevap
3Cevap
Hesabına bile bakmak istemem. yüzünü görmeyim.
Chp gelse bi memleketi bir satsa heralde çok sevinirsiniz, uçak, helikopter, iha, siha hepsini kapatsa İsrail’den alsa zamanı gelince vadedilmiş topraklar safsatası ile memleketin yarısını alsa heralde çok sevineceksiniz
Ulke zaten abdye peskes cekildi madenlerin topraklarin ormanin nehirlerin onlara verildi
Siz öyle sanın , atatürkten büyük lider erdoğan
Yorumları kapalı değil mi bakmadım hiç
Acik
Höm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?