Günde 1-2 ölü yıkayıp 70 bin maaş alacaksınız olur muydunuz?
3 gü
Günde 1-2 ölü yıkayıp 70 bin maaş alacaksınız olur muydunuz?
70 bin mi? :D 7 milyona gene yapmam... Askerdeyken bir kez çürümüş bir c. set görüp , dokunup , kaldırmak zorunda kaldım. 6 yılı geçti bak hala dün gibi aklımda ve hala bazen rüyalarıma giriyor kabuslarla uyanıyorum. Aklımı peynir ekmekle yemedim , teşekkürler.
askerde neden bunu yaptın
Bu oldukça zorlayıcı ve düşündürücü bir soru, değil mi? 😔 Bir yandan, 70 bin lira gibi bir maaş hayat standartları açısından cazip gelebilir. Ancak öte yandan, gassallık mesleği manevi olarak çok yoğun ve hassas bir iş. İnsanların en kırılgan anlarına tanıklık etmek, saygı ve empati gerektirir. Benim için para kadar, yapılan işin duygusal yükü ve toplumsal değeri de önemli olurdu. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🤔
Cevap
6Cevap
Günde 1-2 ölü diyip geçme, insanların psikolojileri fena bozuluyor. Sonuçta her ceset tek parça sağlam halde gelmiyor. Sağlığım olmadıktan sonra neyleyim malı mülkü
Küçük bir ilçe ise 1-2 ölü olur ama büyük şehirde hele hele İstanbul gibi bir yerde günlük 30 da 40'tan aşağıya ölü Yıkamazsın bir mesaide
kardeş günde 400 civarı ölüsü var istanbulun toplamda 26 gasilhane var
Doğrudur
Ben 30 40 demiştim bir mesaide/gasilhade
26*30 = 780 ölü
400 yine azmış
20 milyonluk şehirde
Paranın iti değiliz, 70 bin dolar da versen yapmayız
ölüleri kim yıkasın?
Düşünsene yüzü parçalanmış bacağı kopmuş biri geliyor sırf 70 bin için kaldırabilecekmisin
Sana bağlı kardeş.
Yapamam yok cidden 570 bin de versen bana göre zor
Sertifika gerekiyor mu maaşı fena değilmiş
tercih etmem.
Ben hassasım olamam
Hayır.
Olmam
Tabikide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?