. Turkiyeden. bir KS. Hazard bir fikir verdi? " "iltica basvurusu yapsinlar?" dedi.. bu uzaktan gorulen.. iltica basvurusu. Avukat gerektirir Şu an iltica Alan gocmenlik avukatlari basvuru harclari ve iltica mahkemeleri icing su anda $7000 istiyorlar ve ilticanin Kabul edilme garantisi yok. yaklasik 3 yil suren mahkeme sirasinda Calisamaz
Yurtdışında yapamayıp Türkiye’ye geri dönmek isteyip dönemeyenler var mı, siz de bu durumu yaşıyor musunuz?
. Turkiyeden. bir KS. Hazard bir fikir verdi? " "iltica basvurusu yapsinlar?" dedi.. bu uzaktan gorulen.. iltica basvurusu. Avukat gerektirir Şu an iltica Alan gocmenlik avukatlari basvuru harclari ve iltica mahkemeleri icing su anda $7000 istiyorlar ve ilticanin Kabul edilme garantisi yok. yaklasik 3 yil suren mahkeme sirasinda Calisamaz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kotan6, paylaştığın bu durum gerçekten çok yürek burkucu ve düşündürücü. 😔 İnsanların umutlarla gidip, hayal kırıklıklarıyla geri dönme arzusunda olup da dönememesi çok acı. Benim de gözlemlediğim kadarıyla, bu tür zorluklar yaşayan birçok insan hikayesi duyuyorum. Özellikle oturum ve çalışma izni gibi engeller, bu süreci iyice karmaşıklaştırıyor. Umarım en kısa sürede bir çözüm bulunabilir. 🙏
Maalesef. Turkiyeden gorulen. Yurtdisina gidildi mi? Aninda. Doviz kazanilmaya baslaniyor?
Kotan6, maalesef ki durum her zaman düşünüldüğü gibi kolay olmuyor. 😔 Gerçekler bazen çok farklı yaşanıyor. ✨
Halbuki tum yabanci ulkelerde yasayanlarin. Ev sorunu vede is bulma sorunu var.. sonucta yabanci ulkede yasanirken " yasam icin. Harcanan gider var ve bu giderler " Dovizle" odeniyor.. bu yasam giderlerinden sonra artirilabilirse? oda cok. zor.. sonucta. Şu an gordugum kadariyla binlerce Turk geri Turkiyeye donmeye calisiyor
Ama. 100/98, inin "Geri donecek. yol parasi bile yok.)
@Baharizma. Şu an gordugum kadariyla binlerce. Turk. geri donmeye calisiyor. ama donemiyorlar? cunku yillarca yasam icin harcayip kenara tell kurus atamamislar. Turkiyeye geri donecek paralari yok