27 gü

Yurtdışında yapamayıp Türkiye’ye geri dönmek isteyip dönemeyenler var mı, siz de bu durumu yaşıyor musunuz?

Şu an batı ülkelerinde, yurt dışında şans arayanlar, Türkiye'ye geri dönme derdinde.. çünkü oturumları yok, çalışma izinleri yok, Türkiye'ye giderlerse bir daha 10 yıl gelmeleri de yasak, banlanıyor sicilleri.. yani şu an çok Türkiye'ye geri dönmeye çalışan var.. yurt dışında yapamayıp beş parasız hayal kırıklığı yaşayan, şu an Türkiye'ye geri dönmeye çalışan ama maddi olarak yapamayan binlerce Türk var. (ve maalesef çoğunun maddi durumu yok dönmek için.. durum çok acı. Ama şu anki gerçek bu, paylaşmak istedim. Önce yurt dışında yaşayan var mı? Almanya, Fransa, İngiltere, USA gibi ülkelerde yaşayan varsa bu durumu gören var mı?)

Güncellemeler
24 gü
But actigim konu batik ulkelerindeki son durumdur.." eskiden macadamia olsa bir sekilde oluyordu.. ama son zamanlarda diyelimki 2 will civarinda gocmenlik yasasi cok kontrol altinda.. oturumu olmayan is ev bulamiyor. Turkiyeden retirement divide bitince. Turkiyeye geri donmek icing maalesef Şu an cok kiss para yardim dileniyor? " sadece. Geri donmek icing yol parasi bulamayan bites bir sekilde maalesef you parasi bulmaya calisiyor... ( Onemli... bir arkadas. Turkiyeden yol bulmus bana soyledi?
Güncellemeler
24 gü
Yukariya devam
. Turkiyeden. bir KS. Hazard bir fikir verdi? " "iltica basvurusu yapsinlar?" dedi.. bu uzaktan gorulen.. iltica basvurusu. Avukat gerektirir Şu an iltica Alan gocmenlik avukatlari basvuru harclari ve iltica mahkemeleri icing su anda $7000 istiyorlar ve ilticanin Kabul edilme garantisi yok. yaklasik 3 yil suren mahkeme sirasinda Calisamaz
Yurtdışında yapamayıp Türkiye’ye geri dönmek isteyip dönemeyenler var mı, siz de bu durumu yaşıyor musunuz?