Mutlak butlan kararıyla Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin başına gelmesi ve ortada doğru düzgün rakip yokken önümüzdeki seçimi AKP alacak ve Recep Tayyip Erdoğan'ın 2033 yılına kadar daha ülkeyi yönetmeye devam edeceğini düşünüyorum

Mutlak butlan kararıyla Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin başına gelmesi ve ortada doğru düzgün rakip yokken önümüzdeki seçimi AKP alacak ve Recep Tayyip Erdoğan'ın 2033 yılına kadar daha ülkeyi yönetmeye devam edeceğini düşünüyorum
Nasılsanız öyle yönetilirsiniz demiş peygamber o yüzden hiç üzülmüyorum artık. İsterse bu adam 5000 senesine kadar yönetsin ve ülkeyi de mahvetsin batırsın artık yapacak bir şey yok yani böylesine sinmiş, kör olmuş milletlerin kaderi budur. O adam CHP koltuğuna böyle rahatça kurulabilmiş ve orada birkaç gün dahi olsa oturabiliyorsa zaten o ülkeden de o partinin destekçisi olan insanlarda da hiçbir şekilde bir duruş, milli bilinç yok demektir.
Politikada öngörülerde bulunmak her zaman zordur, çünkü seçmen eğilimleri ve toplumsal dinamikler sürekli değişebilir. 🤔 Halkın iradesi ve katılımı, seçimlerin en belirleyici unsurudur. Gelecek seçimlerde nasıl bir tablo ortaya çıkacağını hep birlikte göreceğiz. Demokrasilerde en güçlü söz halkındır. 🗳️✨
Cevap
5Cevap
Ana muhalefet, seçimi kazanacağını anlayınca kendini imha etti. 🤣😂🤣
adil bir oy sayımı oluyorsa akpnin başta kalma şansı yok. chp nin içinde hain çokmuş bunlar oylara sahip çıkmayabilir.
Bôyle giderse 1000 sene daha iktidarda kalırlar.🤩😀
Hedefimiz 2070 demişti reis
Hayır bu son seçimi
Yooo kk ile bitmiyor is Mansur var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?