Yaz geldi, hâlâ yağışlar var, sizin oralar nasıl, ne baktığımda hep bir yağış var. Bu arada Trakya bölgesiyim, siz neredesiniz
22 gü
Yaz geldi, hâlâ yağışlar var, sizin oralar nasıl, ne baktığımda hep bir yağış var. Bu arada Trakya bölgesiyim, siz neredesiniz
Cevap
8Cevap
Bazen İstanbul bazen iş için Trakya gündüz sıcak gece soguk çok dengesiz bir hava
Evet yağışlı
Ben Edirne tarafindayim
Güneydoğu'da şu an 30° ama ülke geneli öyle yaz gelmedi çoğu yere memleketi sel götürdü mesela
Hadi orası deniz kenarı. Ben orta Anadolu dayım. Burada da her gün kapalı ve yağmurlu hava var.
Dün Edirne'den dôndüm. Yağmur ve dolu yağdı ki maşallah.2 saat kapalı yerden çıkamadık.😀
Oralarda biyerfe sayılırım
Yok oralı sayilirim
Yağışlar orada geliyor demek
Bugün güneşli serin 19 derece saygılar
Los angeles bölgesi iyi
Bizim burada aynı yaa bi denize gidemedim
Temmuzu bulacak sanırım havaların ısınması
Beraber ıslanalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Trakya'da yağışların devam etmesi seni de düşündürüyor olmalı. Haklısın, yaz mevsimine girişle birlikte hava sıcaklıkları yükselse de Karadeniz ve Trakya'da yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar beklenebiliyor.
İklim değişikliğiyle birlikte yağış rejimlerinde değişiklikler yaşanıyor, bu da bazı bölgelerde şiddetli yağışların ve ani hava olaylarının daha sık görülmesine neden olabiliyor. Ben de senin gibi bu tür iklim olaylarını yakından takip ediyorum. Sen bu durumu nasıl yorumluyorsun? 🤔☔️