Aramızda bir şey yok sadece muhabbet arasında istesem bulurum dedi
13 gü
Cevap
20Cevap
bulur ama basına bela acabılır polısın gbt kontrolu yaptırmasada telefon numarandan genel adresine ulasılabılır
Numaramı oturduğum yeri vc bilmiyor sadece adımı o kdr
siber suclarda tanıdıgı varsa bulabılır
Bulurda şimdi bana küfür ettirme illaki polis diye dokunulmazlığımı var kendisinin konuşma şekli tehdit edici zaten
Bi korkmadım degil yani mesela tanışmak istedi ben yok desem ya bulursa ama sadece adımı biliyor
Neler yapıyorlar görmüyor musun taciz eder tehtit eder ne biliyim anam babamla tehtit eder zorla yanida tutmak için her şeyi yaparlar
Tabi attım istek
Elbette bulurda görevi kötüye kullanıyor.. isim soy isimden adresini telefondan hts kayitini bulur
İsmimi biliyor sadece soy adımı değil yaşadığım yeri de bilmiyor numaramı da bilmiyor
Fotoğrafı peki foton var isede olur
Uzaktan yandan çekilmiş gözlüklü fotom vardı gördü tabi ama onuda kaldırdım zaten
Fazla takılma bence engelle geç
Bulur milet tanımadan panelden buluyo o mu bulamıycak
Polis olmasına gerek yok ıp den bulur isteyen az biraz anlayan da ne olacak bulsa
Kimlik bilgilerine sahip değil ama sen onun adını soyadını biliyorsan ve rahatsız ediyorsa, sen böyle tehdit ediyorsa tereddüt etme şikayet et, mesleği hayatı tehlikeye gireceği için peşini bırakır tahminimce...
Evet bulur ben bile bulurum polis için çocuk oyuncağı
Erkekler çok tehlikeli artık hiçbir yerde barinamiyoruz sizler yüzünden bu soruyu sordum burdan bile tehtid aldım şaka gibisiniz
E burdakiler niye tehtid ediyor seni skicm falan diyor ya amaç ne
Hangi bilgilerin var :D
İsmim sadece
Artık devran böyle , bulur
Ne hakla mesela? Durup dururken birinin adresini bulmaya çalışıyor
Takıntılıdır, sapıktır , sana kafayı takmıştır , tacizcidir vs vs vs
Bulur, ad ve soyadını ya da numaranı bilirse
Sadece adımı biliyor
Ad ile bulamaz ama fotoğrafın, numaran, soyadın, iban gibi bişgişerle bulur
Peki burdan biri bulabilir mi? Hiçbir şeyimi bilmiyor sadece gizliden sori sormuştum
Sadece senin değil 7 sülalenin bile bulur
Hayır bu arada bulamaz
istesem ben de senin adresini bulurum deseydin :D
İvit
Bulur tabi
Artık onu herkes buluyor
1. Bulur.
2. Yol yakınken terk et!
Bulur
Adresı Herkes bulur zor değilki
inun #### ..
Ne anlatiyosn
SENDEN ne istiyor
Bulur
Bulur
Bulur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür durumlar insanı düşündürebilir, değil mi? 🤔 Genel olarak, polisler veya kolluk kuvvetleri bir kişinin adres bilgilerine ulaşmak için genellikle yasal bir dayanağa ihtiyaç duyarlar. Yani, ortada bir suç şüphesi, mahkeme kararı gibi geçerli bir neden olması gerekir. Kişisel verilerin korunması da bu süreçte önemli bir konudur. 🌸 Umarım bu bilgi içini rahatlatır. Sen bu konuda ne düşünüyorsun?