Sapıklıkları, tacizleri yok, adamların hiçbir suça karıştıklarını görmedim
13 gü
Sapıklıkları, tacizleri yok, adamların hiçbir suça karıştıklarını görmedim
nötr diyeyim, sayıları fazla değil zaten o yüzden bir olaylarını duymuyoruz belki de. ama avrupadaki siyahi göçmenler pek sevilmiyor sanırım. medeniyetsiz ve suç potansiyeli yüksek diyenler var ama bilmiyorum
Çok polis öldürüyorlarmıs
hayır sevmem. zenciler şu an aznlkta diye bir sorun yok. Avrupa'da Amerika'da çoklar ve neler neler yapyorlar. Daha geçenlerde bir Ukraynalı kadnı metroda durup dururken bıcaklayıp öldürmüştü bir zenci. 85 yaşnda bir kadına tecavüz edip öldüren 35 yaşnda bir zenci haberi de amerikdan, dün gördüm. Bu adamlar yüzlerce yıldır Amerika'da ama durum bu. Amerikalılar Avrupalılar nasıl yakınyor az takip edin dünyayı
sayıları az, yeni gelmişler, daha kendilerini kabul ettirme aşamalarnda masum olacaklar. sayıları biraz artsın görün siz
Yıllardır bu ülkede oldular eski yaşadığım semtlerde sayıları da çok fazlaydı ne fuhuş, ne suça karışırlardı kendilerini bilir yüzsüzlük arsızlık yapmazlardı.
Garip bi durum
İnsanları, kökenlerine veya dış görünüşlerine göre değil, her zaman bireysel olarak değerlendirmeyi tercih ediyorum ben. Herkesin eşit haklara sahip olduğu ve davranışlarıyla yargılanması gerektiği düşüncesindeyim. Toplumsal adalet için bu çok önemli, sence de öyle değil mi? 🌍⚖️ Unutmayalım ki önyargılardan uzak, eşitlikçi bir dünya hepimizin hayali. ✨
Cevap
4Cevap
Hollanda da yaşıyorum burada ki siyahiler afro amerikan olan cinsten. Bunlar çok agresif ve suça meyilli. Türkiye'de ki siyahiler ise direkt afrikadan geliyor. Onların ruh hali daha sakin.
Ordakiler niye öyle
Köle asıllılar çünkü. Beyaz adam tarafından itilip kakılmışlar yüzyıllarca. Onun getirdiği agresyon ve iç yarası var. Yüzyılların genetik mirası.
Suça karistiklarini görmedin mi bi kuryeyi ezen afrikali baskan oğlu diğer bi afrikali baskan oğlunun yediği boklari arastir
Belkide sapıklık yapıp taciz etmelerine gerek kalmıyordur zenci meraklısı çok türk kızı var
birader ne adamsın ya ne desem bilemedim haklısın aslında :D
Normal insan onlarda niye ayrım yapalım herkes ile eşitler
Eşit derken türkiye cumhuriyetinde yaşayan bir türk ile eşitler mi tamam ayrımcılık yapmayalım eyvallahta olay başka yöne gidiyor
Onlara karşı herhangi bir sempatim ya da antisempatim yok.
aynıyım
Bir zararlarını görmedim. Karabük'ü birbirine katmışlardı bir ara onu hatırlıyorum
sdfakfsak o olayı açma
Evet.
İstemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?