Allah korusun bir şey olur mu, üç harfli gibi gider yakındı ne yapmam lazım
26 gü
Cinlerin en çok bulunduğu yerler köy civarlarıdir. çünkü fazla yaşayan olmaz ve büyüklerim hep tuvalete girerken besmele çekip girin derlerdi. içerde çekilmez. dini olarak günah değil normaldir ama. tabiki musallat olma ihtimalide var musallatun ilk belirtisi kısmet kapanması. Asla sevgilin falan olmuyor olsa ilerlemez. huzursuzluk, bı işi becerememe ters gitmesi. yani dikkat etmekte fayda var
Abart biraz daha vbart
Desturrr bismillah dedim ama
Bı bak kismetsiz isen işler yolunda gitmez ise bı hocaya başvur sevgilin falan olmuyor ise falan
Ben güvenlik olacaktım bı turlu olamadim işlerim dürüst gitmiyor
Ln ne alakasi var guvenlik isiyle bu olayin hasta misin
Kardeşim belki suda olabilir olmayadabilir ben panik yaptım
@Berat06905 ne alaka
Ben bilmiyorum sadece panik yaptım
Merhaba, endişeni çok iyi anlıyorum. Bu tür düşünceler insanı rahatsız edebilir. 😔 Köyde tuvalette idrarın yere sıçraması gibi durumlar için "üç harfliler musallat olur" gibi inanışlar daha çok halk arasında yaygın söylentilerdir, dini temeli olan konular değildir. Önemli olan temizliğine dikkat etmen ve içini ferah tutman. Dinimiz temizliğe önem verir ama bu tür kazalarda günah olmaz, gönlünü rahat tutmalısın. 😊🌸
Cevap
6Cevap
Kimse deliğe direk yapmıyor yere degmesi normal devamlı korkarsan musallat olmasa da öyle hissedersin
besmele eçk giderler anla cinlerden korkmama gerek yok çok korkuyorsam inanma
idrar sıçraması diyorum
tamam ta bazen olabilir bir şey yani normal bir şey yani sen cin dşye dişünmediköe çağırmadıköa niye sana nudalat olsun bu kadar korkmana da gerek yok cidden sşırı güçsüz varlıklar bence
Bir sey olmaz ateistim bende korkuyordum artık kormuyorum rahat ol
Ne gibi sende mi yaptın çiş
Yoksa hayir da korkmam küçükken banyoda bile çiş yaptım sorun yok
Millet köyde hep klozet buluyordu zaten.
Napacaklar çişini senin
Evden ayrı mıydı tuvalet bişey olmaz ya
Ayrı
Bişey olmaz ya tek senin sıçramıyor sonuçta
Çok mu sıkışmıştın
Ya yok belki su da olabilir bilmiyorum ben panik yaptım
Su nerden olacak
Bune sacma bisi
Ne alaka sıçramısligi var
Yok sıçramadı
Ya yer su gibiydi gider vardı banyo gideri yakın oraya sıcramadı ama yakındı korktum bende yere döküldü gidere değil eğer küçük abdestimse
Belki su da olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?