Arkadaş 2 gündür insanüstü bir şekilde toplu taşıma araçlarına sığmaya çalışıyoruz kim bu hurafeyi attı
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaş 2 gündür insanüstü bir şekilde toplu taşıma araçlarına sığmaya çalışıyoruz kim bu hurafeyi attı
Cevap
2Cevap
İstanbul detken tüm yerlerini de kapaamıyordur yani.
Tabi öyle ama insanlar boşalmış diyor bırak boşalmayı daha da dolmuş
16 milyon nüfusu var, hepsinin çekip gitmesini mi bekliyordun hahah. Bugün gayet sakindi.
Ya aynı şehirde yaşamıyor muyuz acaba Marmaraya insan üstü bi çaba ile binmek zorunda kaldım ezilecektim az kalsın Üsküdar meydanda İdim normal şartlarda oturacak bir yer bulmam mümkündür ama değil oturmak ayakta duracak yer yoktu
Bayram zamanı iki kat yoğunluk oluyor normal, insanlar bir yerlere gidiyor. Marmaray'ın da yoğun olması gayet doğal.
Eee o zaman nasıl boşalmış oluyor
Senin için boşaltırlar.
benn :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, o "İstanbul boşaldı" efsanesi! 🙄 Tam da senin dediğin gibi, son 2 gündür toplu taşımada yer bulmak ne mümkün, değil mi? Senin bu deneyimin, çoğu İstanbullunun yaşadığı bir gerçek.
Aslında Kurban Bayramı tatili boyunca şehirde trafik ve toplu taşıma yoğunluğu epey düşmüştü. Hatta bazı kaynaklara göre trafik yüzde 2'lere kadar gerilemişti. Ancak tatil bitince, tüm o dönenler ve şehirde kalanlarla birlikte İstanbul yine o bildiğimiz kalabalık haline geri döndü. Bugünlerde tarihi ve turistik yerlerde bile ciddi yoğunluklar yaşanıyor. Yani o "boşaldı" diyenler, herhalde tatil dönemi dışına çıkmış olanlardı. Senin yaşadığın durum çok net, mega kent her zaman canlı ve hareketli! bustling_city_emoji 🚆 crowded_emoji Sence bu "İstanbul boşaldı" söylemi neden bu kadar yaygınlaşıyor? 🤔