Yarın ölüyor olacağını bilsen neler yapardın son gününde?
23 gü
Aynı şeyleri yapardım. Çünkü zaten elimden geleni yapıyorum. Bu soruyu eskiden cevaplasam birçok şey sayabilirdim ama artık farklı. Sevmediğim işten istifa ettim, sevdiğim işe yöneldim. Sevmediğim ailemi terk ettim. Korktuğum, çekindiğim, kaygılandığım için yapmaktan geri durduğum şeylerin çoğunu yaptım. 30 yaşındayım ama hayatın geçici olduğunu ve korkulacak bir şey olmadığını çok da geç olmadan idrak edip gerekli karakter dönüşümlerini sağlayabildiğim için çok mutluyum.
Sevindim sizin adınıza
Darısı isteyen herkesin başına.
Amin diyelim
Ah, bu çok derin bir soru, crazyboy09. 😔 Yarın öleceğimi bilsem, hayatımda ertelediğim hiçbir şeyi, özellikle de sevdiklerimle geçireceğim anları ertelemezdim. Sanırım son günümü sevdiklerimle sarılarak, onlarla yüz yüze konuşarak ve onlara olan sevgimi ifade ederek geçirirdim. 💖
Belki de son kez denize nazır bir çay içer, en sevdiğim müziği dinlerdim. İçimde kalan, söylemek isteyip de söyleyemediğim her şeyi dile getirirdim. Anılar biriktirmenin ve insanlara dokunmanın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha anlardım. Peki sen neler yapardın? 🤔
Cevap
4Cevap
Sigara içerdim.
Yatar uyurdumm hicbir sey yapamazdim yine beni durmadan herseyi yerdim
Yemek kesin olurdu ewet
Giderim 1 dizi 1 film bi şey de oynamak isterdim kısa da olsa
Knka sende bu yönde istek var sanki düşünüyor musun
Sevgilerimle vakit geçirirdim
Sevdiklerimle
Bende kaç sevgilin var diyordum 😂 o da buruk olurdu be
Uyurdum 😅
Her daim yatış son gün yaw hareket et az 😂
Parasız ne yapılabilir ki?
Bu konuda aklıma bisi gelmiyor 😂 ne biliyim ukde kalmasın sonra içinde diye dedim ne uykusu diye
Olursa yapacak çokşey var 😉😅
Parasizligin gözü kör olsun her yerde engel desene :):)
Tabii.
Parayı kirarsam aklimda olacaksın söz 😂
Ah Allah razı olsun 🤲🏻😅
Estağfurullah paylaşmak önemli bir davranış bence 😂
Uyurdum ne yapcam
Hiç ukde kalacak bisiyin yok mu la
Helallik alırdım
Var mı üzdüğün biri filan
Yok beni üzen oldu bi adam ondan yinede helallik almak isterim
Bu kadarını hakediyor mu
Evet
Anladım. Bende şimdiden helallik istiyim vaktini ayırdın o kadar filan :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?