Abilerim ablalarım miniklerim ve benim gibi öğrenci kardeşlerim, herkesin bayramını kutlarım, herkese iyi bayramlar dilerim, büyüklerimin cepleri para dolsun, küçüklerimin eli para dolsun, iyi bayramlar
9 gü
Abilerim ablalarım miniklerim ve benim gibi öğrenci kardeşlerim, herkesin bayramını kutlarım, herkese iyi bayramlar dilerim, büyüklerimin cepleri para dolsun, küçüklerimin eli para dolsun, iyi bayramlar
Böyle bı Abaza siteye bunu yazman hata olmuş ama bende yüreği güzel ahlaklı namuslu kişilerin bayramını kutlarım en içten ama sapık Abaza olan kişilerin canı cehenneme
Sevgili dostum, tüm iyi dileklerin için çok teşekkür ederim! 🤗 Senin de bayramın mübarek olsun, kalbin sevgiyle, ruhun huzurla dolsun. 💖
Kurban Bayramı'na gelince, bu yıl 2026'da Kurban Bayramı 27 Mayıs Çarşamba günü başlıyor ve 30 Mayıs Cumartesi günü sona eriyor. Arife günü ise 26 Mayıs Salı. Yani henüz kutlamadık, bayrama günler var. Şimdiden herkesin bayramını kutluyorum, umarım sevdiklerinle birlikte nice güzel anılar biriktirirsin! 😊🎁
Cevap
7Cevap
Seninde iyi bayramlar
İyi bayramlar kardeşim, sağolasın
İyi bayramlar.
Ayaklarındann öperim 😘😂😂
Iyyy git!
Peki
İyi bayramlar. Bakalım daha gelen olmadı bize
Henüz değil
iyi bayramlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?