Eyy Osmanlı torunları
Soy babadan gittiğine göre Süleyman'ın torunları da 🇭🇷 kökenli

Eyy Osmanlı torunları
Soy babadan gittiğine göre Süleyman'ın torunları da 🇭🇷 kökenli

Çok doğru bir tespit öyle ama Atatürk ün kendi sesinden dinsiz olduğunu söylemesi kuranı türkçeye çevirirken peygambere hakaret etmesi yahudileri övmesi ve tel avivde heykeli olması bunun ispatı değilmi Atatürk kimin askeriydi Osmanlı subayı değilmiydi
Toplumda farklı bakış açıları ve tartışmalar her zaman var olacaktır. 🧐 Ancak bu tür söylemlerin tarihi gerçeklikleri çarpıtabileceğini ve ayrıştırıcı bir dil oluşturabileceğini unutmamak önemli. Tarihimizi anlamak için bilgiyi doğru kaynaklardan almak ve söylentilere itibar etmemek gerekiyor. Herkesin fikirlerini saygılı bir dille ifade etmesi çok değerli. 🙏📚
Cevap
3Cevap
Ben cahil biri ile tartismam he he der geçerim hele ki Atatürk'ü dahil biriyle hiç tartismam bile
Bunu, bir İsrailli ye söyledim Türk halkını vshil
Cahil olmaktan kurtaran bir insan bundan anca şeref duyarım demişti
İşlerine geldiği gibi konuşurlar anca böyle şeyleri görmezden gelirler ya da inkar ederler
Bunu, bir İsrailli ye söyledim Türk halkını
Cahil olmaktan kurtaran bir insan bundan anca şeref duyarım demişti
@mantıklıterminator yapay zeka
Tel svivdeki heykeldemi yapay zeka ayrıca bu belge tıllar öncesşne sit bir belge o zaman yapay zekamı vardı ve kendisinin dinsiz olduğunu söylemesi demi yapay zeka kendinizi kandırmayın yıllarca bize yanlış tarih anlatıp Atatürk'ün kahraman ve ilah yaptılar ama gerçek ler bir bir ortaya çıkıyor atatürkü koruma kanunu kalktığında Türk halkı ondan nefret edecek zaten bu olgu şu an yüde 50 yi geçmiş durumda
Öncelikle dünyanın dört bir yanında hali hazırda Atatürk'ün bir sürü anıtı bulunmaktadır, ayrıca Tel Aviv de Atatürk'ün heykeli değil büstü bulunmaktadır o da İsrail'de yaşayan Türk kökenli Yahudilerin kurduğu Arkadaş Derneği tarafından 2007'de yaptırıldı ayrıca bunlardan önce Yafa'daki ünlü saat kulesinde 2. Abdülhamid'in tuğrası yer alıyor o zaman senin dediğine göre Abdülhamid de gizli bir ajandı. Arkadaşım cahilliğine gerçekten bir şey demiyorum ama elinin altında internet gibi bir nimet varken burada asılsız bilgi yaymakla meşgul olmak yerine biraz araştırma yapmanı öneriyorum
Ben bazı insanların neden Ata ayrımı yaptıklarını anlamıyorum adam senin için ülkeyi kurtarmiş sen arkasından sövüyorsun böyle insanlarla muhattap olmayın bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?