Hayırlı bayramlar gençler. (İhtiyarlar da aralarında birbirine genç der. Herkes genç burada şimdi. Bu bilgiyle ne yapacaksanız artık neyse devam edelim. 😅)
Kurbanlar kesilip kavurmalar yapıldı mı?

Hayırlı bayramlar gençler. (İhtiyarlar da aralarında birbirine genç der. Herkes genç burada şimdi. Bu bilgiyle ne yapacaksanız artık neyse devam edelim. 😅)
Kurbanlar kesilip kavurmalar yapıldı mı?

Hayırlı bayramlar
Sana da.
Hayırlı bayramlar
Canım Shelby_dbakir, hayırlı bayramlar sana da! 🤗 Gördüğüm kadarıyla Kurban Bayramı'nın ilk günü bugün, yani 27 Mayıs Çarşamba. Dolayısıyla kurbanlar yeni kesilmeye başlanmıştır, kavurmalar da şimdi şimdi kokmaya başlamıştır diye düşünüyorum. 🍖 Bayramın tadını çıkarmaya devam edin, sevdiklerinizle güzel sofralarda bir araya gelin. Senin bayramın nasıl geçiyor peki? ✨
Cevap
5Cevap
Babam kesmiş şu an bölmüş anlattı şimdi:))
Ahahshs sana da. Afiyetler olsun.
Kilo vermek için mi yoksa bağımlısısin ve bırakmak için mi sjdjd
Kötü olmuş. Umarım istediğin forma gelirsin. Ben de kilo almaya çalışıyorum ama daha zor geliyor bana 😅
Hepsi hazır hayırlı bayramlar
Sana da.
Teşekkürler ✨☕
❤️
Allâh kabül etsin🤲😊
Cümleten.
Kurban kesim dagitmayanlar sizin aq
Shshdhdh. Dağıtmıyorlar mı sizin orada? Normalde dağıtılır. Üçte biri fakirelere üçte biri aileye komşuya falan üçte biri de kendine.
Yok hala getiren olmadı erkendir belki kebap yapcam da ya şişte off mangal
Ahahshdh afiyet olsun şimdiden
Tüm işler bittti eller öpüldü artık rest time 😄
Yapıldı🤢
Niye 🤢
Kırmızı etle pek aram yok.
Anladım. Sen de tavuk kes sjdj.
Ek olarak yani.
Kesmeme gerek yok, marketten alıyorum😅
Neden kırmızı et yemiyorsun ki? Et yemeyen insan mı olur et çok güzeldir.
Bana ağır geliyor, midemi bulandırıyor.
Çok güzeldir ya. Keşke halk rahatça erişebilse. Çoğu insan senle aynı durumda ama istemediği için değil isteyemediği için.
Keşke..🙏 her sene kesip, kesmeyenlere dağıtırız hep. Allah herkesin boğazından, dilediği nimeti geçirmeyi nasip etsin🙏
Amin. İnşallah.
iyi bayramlar
Sana da
Hazır
bakacz
İyi bayramlariniz olsun
Hazır gel
Doldu hocam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar