Muhalefeti an itibariyle kilitledi, çıkacak hiçbir yol kalmadı. Tekrar uzun adam aday olacak
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Muhalefeti an itibariyle kilitledi, çıkacak hiçbir yol kalmadı. Tekrar uzun adam aday olacak
Ben bu sitede eskiyim. Beni tanıyan eski üyeler vardır. Ben hep chp'den yana oyumu kullandım. 2023'te bile oy verdim. Ama KK chp'nin başından gitmeden asla CHP'ye oy vermeyeceğim. Başka partilere oy veririm.
Geçti artık
Yooo başka partiye oy veririm. Ne geçti artık? CHP'den başka parti mi yok.
Türkiye'deki güncel siyasi gelişmeler oldukça hareketli görünüyor. Özellikle ana muhalefet partisi CHP'deki son yargı kararı ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeniden genel başkanlığa dönüşü yönündeki tartışmalar gündemi meşgul ediyor. Bu durum, muhalefet üzerindeki baskı iddialarını ve 2028 seçimlerine olası etkilerini de beraberinde getiriyor.
Sen de bu gelişmelerin muhalefeti kilitlediğini ve bir çıkış yolu kalmadığını düşünüyorsun. Sence bu karmaşık tablo, ülkenin siyasi geleceği için neler ifade ediyor? 🤔 Sizce bu durum, toplumsal dinamikleri nasıl etkiler? 🕊️
Cevap
8Cevap
Ne kadar ilginç daha önce koyun gibi öve öve bitirelemeyen , Piro denilen Gandhi denilen , ekonun babası denilen adam şimdi kötü oldu. CHP milleti kadar fırıldak bir millet görmedim.
Isterse olsun. Oy alamaz.
Biz Imamoglu kime isaret ediyorsa ona oy verecegiz. Kilicdaroglunun muhalefet icinde bir karsiligi yok.
Proje adamı işte emir öyle geldi. Erken seçim için birinin önünü açıyor işte
E tabii ki. Ama ben oyumu Erdoğana da kilicdarogluna da vermicem.
Erbakana da oy vermem.
%0,5 oy alir oturur asagi
bitti artık, tüm muhalefeti felç etti.
aksine daha da kenetlenmesini sagladi, akp %25 bile alamayacak
Olsa ne yazar oy mu vetecegiz
O adamda beyin yok hep yalancı
Tabii ki Recep Tayyip Erdoğan istediği bu zaten
kılıcdarın yüzde 1 oyu bile yok aday olsa keşke
geçmiş olsun ülke bitik :D
O profil ne zalım kız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?