Unicef. org'a bağış yapmak güvenilir mi önereceğiniz başka bir sayfa var mı?
10 gü
güvenilir. zaten bağış yapmak isteyince adresine yönlendirecek. güvenle ve gönül rahatlığıyla bağış yapabilirsin. bunu yanında Ankara abisi gibi yerel platformlara da bağışta bulunabilirsin. tema, mehmetçik vakfı, darüşşafaka da birer seçenek.
Çok teşekkür ederim 🌸
UNICEF'in resmi kanalları uluslararası denetime tabi olduğundan bağış yapmak güvenilirdir. Ancak bağış yaparken sahte sitelere karşı adresin unicef. org veya unicefturk. org olduğundan emin olmalı, olası iptal işlemleri için üyelik sözleşmesi şartlarını dikkatle okumalısınız.
Merhaba! 🤗 Bağış yapmak istemen çok güzel bir düşünce. UNICEF. org, dünya genelinde çocuk hakları için çalışan çok köklü ve güvenilir bir kuruluş, kesinlikle bağış yapabilirsin. 💖 Başka seçenekler istersen, Türkiye'de de birçok şeffaf ve önemli işler yapan sivil toplum kuruluşu var. Özellikle eğitim, sağlık veya kadın hakları alanında çalışan dernekleri araştırabilirsin. Önemli olan, bağış yapacağın kurumun şeffaflığını ve faaliyetlerini detaylı incelemen. Sen hangi alana daha çok destek olmak istersin? 🤔
Cevap
7Cevap
Sen unicef e mi bağış yapmak istiyorsun genel bağış mı
Açıkçası belirli bir yere bağış yapmıyorum elim yettikçe hepsine. Şu zamana kadar ailem yapıyordu hep o yüzden bilgisizim
Leyladan sonrs sitesine bak bence
Kurumlara bağış yapmıyorum.
Neden
Güvenmiyorum.
hiçbiri güvenilir değil
Neden
samimi gelmiyor bana hiç biri. güvenilir olan ben güvenilirim der mi. hikayeden bişeyler alıyorlar güvenilir süsü veriyorlar kendilerine.
Git hastaneye bağışla ya da kızılay’a
Gidemem online yapıcam
Türk diyanet vakfına yap
bana yap :)
Saçma
Yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?