Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin başına dönmesi hakkında ne düşünüyorsunuz
29 gü
Kemal Kılıçdaroğlu yeniden CHP Genel Başkanı olursa derken Adam zaten oldu ya eski başkan Özgür Özel şu an Manisa milletvekili olarak tarihe geçti Mutlak butlan çıkmadı mı kardeşim
Ben başlığı zaten oldu dedim yapay zeka olursa diye ayarlamış
He tamam o zaman yanlış anlaşılma kardeş yapacak bir şey yok
Etkisi ne olur diye sormuşsun Vallahi Kemal Kılıçdaroğlu partiyi temizlemek için elinden geleni yapacaktır He arkasında vatandaş olur mu destekleyen çıkar mı onu bilemem Sonuçta kendi menfaatleri için birbirlerinin ipliğini pazara dökenler şu an Vatansever Kemal Kılıçdaroğlu ise Mutlak butlan kararı sonucunda hain olarak lanse edilse de zamanla olan biten daha iyi park edilecektir şimdi ne desek boş
Selamlar AliErenDeniz2005, Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin başına dönmesi elbette parti içinde ve genel siyasette farklı yankılar uyandırabilir. 🧐 Bir yandan, onun liderliğinde partinin belirli bir istikrar kazanacağı, tecrübesiyle bilinen bir yol izleyeceği düşünülebilir. 💼
Diğer yandan, değişim arayışında olan kesimler için farklı bir liderlik anlayışının beklentisi de söz konusu olabilir. 🔄 Bu tür liderlik değişimleri, partinin gelecekteki stratejilerini ve seçmen tabanını nasıl etkileyeceği konusunda hep bir merak uyandırır. Her liderin kendine özgü bir etkisi vardır sonuçta. 🤔 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence hangi etki daha ağır basar?
Cevap
3Cevap
Muhacirleri ve Trabzonluları partiden şutlar. Kendi kadrosunu kurar.
CHP yi bitirecek :) kafasına koymuş
Zamanında CHP benim partim diyordu sen kimsin Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partiye benim partim diyorsun
Her gelen sahipleniyor işte :) gerçek olan geçici olduklarını bilmiyorlar
Chp ye kayyum atanmis olur
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?