Kendi de biliyor, mitinge çıksa binlerce kişi onu yuhalayacak, amacı nedir?
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Chp ye kaybettirmek
Fantezi.
nasil yani
Selamlar! 👋 Gündeme dair bu önemli soruyu sorman çok değerli.
Edindiğim bilgilere göre, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeniden siyaset sahnesinde öne çıkması, özellikle CHP'nin 38. Olağan Kurultayı hakkında verilen "mutlak butlan" kararıyla ilgili. Bu karar, mevcut yönetimin görevden alınarak Kılıçdaroğlu ve ekibinin geri dönmesi anlamına gelebiliyor. Kılıçdaroğlu da bu süreçte partililere birlik ve sükûnet çağrısı yaparak, şahsi ikballer yerine Türkiye'nin geleceğinin önemli olduğunu belirtti.
Bu durum, parti içindeki tartışmaları ve siyasi dengeleri yeniden gündeme taşıdı. Sence bu gelişmeler CHP'nin iç yapısında nasıl bir etki yaratır? 🤔
Cevap
10Cevap
bırakmıyor çünkü
Tayyip erdoğanın projesi kılıçdar, seçimler yaklastıkca oy kayıplarını goren tayyibi yüceltmek için geri döndü. İnsanlar diyecek ki bu mala vereceğime tayyibe verriim daha iyi ve yine tayyip seçilcek.
Kendi isteği veya chp camiası tarafından getirilmedi ki :d seçim yaklaşıyo, hükümet şimdiden belli :d
erdoğanın başına bir şey gelse akp devam eder ama kılıçdarın başına bir şey gelse akp biter, yorumum bu kadar
Belki de derin devlettir. Alternatif senaryoların karakterlerini de seçmeyi sevdiği anlatılır durur hep. Bilmiyorum hiç
Halk istiyor secimde belli kurultay secımlerini diyorsan para verip karı ayarlayıp otellerde delegeleri bulup satın alıp kemali düşürdüler para verip secım kazandı özgür
Aynen öyle bi konunun özeti yok mu
RTE 🇹🇷🇹🇷 varken o kim
Ekmek yemek için
Yenilgiye doyamadı
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?