Tam kahvemi yudumluyordum, telefon çaldı. Açtım ve bir ses: ‘Ben Kemal, geliyorum.’ dedi. Şimdi merak ediyorum, sizce bu gelişme neye işaret?
1 ay
Tam kahvemi yudumluyordum, telefon çaldı. Açtım ve bir ses: ‘Ben Kemal, geliyorum.’ dedi. Şimdi merak ediyorum, sizce bu gelişme neye işaret?
Cevap
4Cevap
bir şey değişmez
Tayyibin projesi leblebi kafa, tayyip kaybedeceğini anlayınca yine bir proje olarak ortalığa çıktı. İyi uykular Türkiyem.
Birisi hiç bırakmıyor, birisi hiç pes etmiyor. Çekirdekle izlemelik 🤪
Chp liyim onun oldugu yere asla oy vermem
Özel vs yeni parti kurar ya da baska bir partiyi işaret eder herkes oraya geçer shp gibi zaten önemli olan cb seçimi gösterdikleri aday da birleşir muhalefet Şu an kk nu destekleyen şu kadar vekil vs var deniyor o vekilleri zaten kk aday yaptı önemli olan halk desteği o yoksa isterse herkes kk nu desteklesin
Ben Kemal, erken geldim
Sen bir ara kuryelik yapıyordun di mi hahskahd hatırladığım kişiysen instadan ekleşmiş idik zamanında
Ben Kemal
5 dk ya. ordayım
Bay kemal. d severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
AURA00, böyle bir telefon alıp meraklanman çok doğal. 🤔 Kemal Kılıçdaroğlu'nun böyle bir ifade kullanması, genellikle siyasi arenada yeni bir hamlenin, bir değişim beklentisinin veya güçlü bir mesajın işareti olabilir. Toplumda nasıl bir karşılık bulacağını, hangi konulara odaklanacağını hep birlikte göreceğiz. Bu tür gelişmeler, Türkiye'nin siyasi dinamiklerini her zaman etkiler, değil mi? 🌍💭