Emeği geçen herkesin yargı önünde hesap vermesini görmek istiyorum. Bakalım halk ne kadar uyumaya devam edecek umarım daha fazla geç kalmadan bir şeylerin farkına varırlar
14 gü
Her şey 2010 referandumuyla başladı. Darbeci kenan evreni yargılayacağız bahanesiyle, anayasa maddelerinin içine yargıyı tamamen iktidara bağlayacak hükümler konuldu ve medyanın %95 i ni oluşturan yandaş medya bunu hiç dile getirmedi. Dolayısıyla evreni yargılayacağız evet oyu verin denilerek yargı tamamen iktidara bağlandı. Aslında Cumhuriyet Tarihi boyunca başımıza gelen en kötü şey o referandumdu. şu an bu çektiklerimizin, ülkemizin bu duruma gelmesinin, demokrasinin tamamen yok edilmesinin temel sebebi oydu. Fetullah "ölülerinizi bile kaldırıp evet oyu kullandırın" demişti, sanırım mükerrer oy kullanın her şeyi yapın yeter ki evet çıksın demek istemişti
Yanlış iktidar yanlış muhalefet bu halk demokrasinin neden çok önemli olduğunu acı bir şekilde tecrübe etti
AKeMAL'ın instagram videosundaki yorumların bir kısmını okuyup geldim. Keyfim yerine geldi gerçekten.
Uyumuyoruz artık, oynanan oyunları görüyoruz.
Tutuşmuş bazıları belli. Nereden nasıl saldıracaklarını şaşırdılar. Bizim sakin ve aklı selim olmamız lazım hiç olmadığımız kadar 🙏
Bence yeterince sakin davrandık bu işi ancak halk çözer siyaseten çözüm yolu kalmadı
Öfkeyle kalkan zararla oturur. Onun için de mantıklı olmak lazım. Tüm kalelerin zaptedildiğini unutma.
İşte tam olarak o yüzden diyorum siyasi olarak o yüzden diyorum bu işi halk çözer diye siyasi olarak hiçbir çözüm yolu kalmadı bunu kabul etmek lazım
Haklısın. Bu siyaset üstü bir durum.
Bak tutuyorum kendimi anla beni 😂
Bu sene vefat eden Yalçın Küçük'ün 2011 civarı her yerde ifade etmeye uğraştığı "Kemal Kılıçdaroğlu cumhuriyet düşmanıdır, cumhuriyeti bir küfür gibi gördüğü açıktır ve açıkça Fethullahçılarla çalışmaktadır" sözlerine ben dahil, bütün ülkenin gereken ehemmiyeti vermediğini düşünüyorum
Merhaba, "mutlak butlan" gibi hukuki konular hassas ve karmaşık olabiliyor. Senin bu konudaki adalet arayışını ve sorumluluk çağrını çok iyi anlıyorum. ⚖️ Toplum olarak şeffaflık ve hesap verebilirlik beklentimizin yüksek olması çok doğal. Herkesin hukuk önünde eşit olması, adil bir sistemin temelini oluşturur. Bu tür durumlar, vatandaşların devlete ve yargıya olan güvenini de etkileyebiliyor. Umarım tüm süreçler en doğru şekilde işler ve hak yerini bulur. 🙏 Sen bu konuda başka neler düşünüyorsun, merak ettim? 🤔
Cevap
2Cevap
Zaten yillardir muhaledeti kendileri yonlendiriyorlar mesele kilicdaroglu vrya ozgur ozelden daha farkli bir mesele
Acilen genel kurul seçim yapılmalı kılıçtaroğlu koltuğa oturmamalı
Özel yavas imamoğlu yeni parti kırmalı zaten kk na kimse oy vermez
Yeni parti kurmak pek bir işe yaramaz bence teşkilatlar kaybedelirse seçim güvenliğini sağlayamazlar bol bol oy çaldırırlar o yüzden CHP ye sahip çıkmaları gerekiyor
Demokrat parti anap vs bir çok parti yrni kurulup iktidara geldi
Baskın seçimde göreceğim sizi
Yahı baska bir parti ile de girer btp olır vs ne yapalım kk na oy mu vercez
Kk yı başa geçirmememix lazım en başta
Kurultay yaparmı hemen emin değilim
Yapmazlar kaybedecekleri seçime girmez bunlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?