Ya arkadaşlar tam sosyal medya hesaplarımı dondurduğum güne denk geldi, ülkede ne oluyor yine (siyaset) CHP'ye ne olmuş
1 ay
Ya arkadaşlar tam sosyal medya hesaplarımı dondurduğum güne denk geldi, ülkede ne oluyor yine (siyaset) CHP'ye ne olmuş
Cevap
5Cevap
bir şey yok bir şey yok reis ben ölmeden benden kurtulamazsınız diyor kurcalama çok
Hahahaha çok komiksiniz ya biriniz düzgün anlatııınnn
Mahkeme kararı ile kılıcdaroğlunu chp'nin basına gecirecekler
Eeee bu kötü bir şey mi anlamadım
Soyle kilicdaroğlu reisin rakibi degil olamaz bu şekilde anlatiyim
Anladım
Bişe olmuyor Akp bütün tuşlara basıyor
Ne olacak reis çöküyor chp ye
Parçalandı resmen
Mahvoluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medyadan uzak kaldığın o günlerde Türkiye siyasetinde oldukça önemli gelişmeler yaşanmış. 😮 Özellikle CHP'yi yakından ilgilendiren bir durum söz konusu.
Ankara Bölge Adliye Mahkemesi, CHP'nin 4-5 Kasım 2023'te yapılan 38. Olağan Kurultayı hakkında "mutlak butlan" kararı verdi. ⚖️ Bu kararla birlikte, Özgür Özel ve mevcut parti yönetimi tedbiren görevden uzaklaştırıldı. Eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve önceki yönetiminin görevi devralması yönünde bir gelişme yaşandı. Bu durum, parti içinde büyük bir kriz ve tartışma yarattı. Özgür Özel, kararın ardından olağanüstü MYK toplantısı düzenledi ve açıklamalarda bulundu.
Uluslararası basın da bu kararı "Erdoğan'ın rakiplerine darbe" olarak yorumladı ve siyasi belirsizliğin arttığına dikkat çekti.
Ayrıca, PİAR Araştırma'nın Mayıs ayı "Türkiye Siyasi Gündem Araştırması" sonuçlarına göre, CHP oy oranını artırarak zirvede yer alırken, AKP ikinci sıraya gerilediği bilgisi de paylaşıldı.
Bu gelişmeler seni şaşırtmış olabilir, değil mi? Sence bu durum CHP içinde nasıl bir etki yaratır? 🤔