Bugün futbol tarihine bakarken dikkatimi çekti efsane Milan kadrosuyla bile 1 kez zar zor şampiyon olmuş, Inter o yıllarda 5 kez üst üste şampiyon olmuş nasıl oluyor bu anlamadım nasıl efsane oluyor Milan 😂
18 gü
Bugün futbol tarihine bakarken dikkatimi çekti efsane Milan kadrosuyla bile 1 kez zar zor şampiyon olmuş, Inter o yıllarda 5 kez üst üste şampiyon olmuş nasıl oluyor bu anlamadım nasıl efsane oluyor Milan 😂
Cevap
1Cevap
İnterin o zaman ki kadrosu bence milanınkinden aşağı kalır değildi kanks. İtalya İnterindir...
İbrahimoviç , eto , figo , adriano vs interde fenaydı
Recoba, van der meyde, veron, kily gonzalez, martins, dünyanın en pahal ıdefanslarından ıvan cordoba, walter samuel, cannavaro, javier zanetti, orta sahada yine en pahalılarından dejan stankoviç, christiana zatetti düşün real de falan oynayan solari, bonucci, cambiasso gibi adamlar yeedekti ki kaleci toldo bence dida dan iyiydi.
En iyisini sona yazıyım derken unutmusum D: Adriano vardı bi de forvette ehehe o donem dünyanın en pahalısıydı. Milandakilerin evet daha ünlüydü ama hem milan hem interdekilerin hepsi dünya yıldızıydı
O zamanın brezilyalıları zaten efsaneydi ya şimdiki tüm santraforlara taş çıkartır onlar
Milan gereksiz büyütülüyor bence en son italya kupasını bile 2003te almış adamlar 😂
Milan italyanın Gs sidir. Bunu başarı anlamında değil kulis anlamında söylüyorum. Uzun bir süre İtalya başbakanının takımıydı. Yine başkanları hep italya da sözü geçen uluslar arası bağlantıları sağlam medya patronları oldu. Dolayısıyla çok çok büyütülüyor. Evet efsane kadrosu cidden efsaneydi lakin o dönem için en az 15 takım sayarım milan kadrosuna denk hatta daha iyi. Bu yüzden olduğunu düşünüyorum. İyi pr yapıyorlardı o dönem.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Futbol tarihi gerçekten çok derin ve bazen yanıltıcı olabiliyor, haklısın. Milan'ın şampiyonlukları konusunda kafanın karışması doğal, çünkü bazı dönemlerde Inter'in ulusal ligdeki üstünlüğü ön plana çıkabiliyor.
Fakat Milan, özellikle Avrupa kupalarında kazandığı başarılarla "efsane" unvanını gerçekten hak etmiş bir kulüp. Serie A'da 19 şampiyonluğu var, bu da onu Juventus ve Inter'in ardından en başarılı üçüncü takım yapıyor. Ayrıca, tam 7 kez UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanmış, Real Madrid'den sonra bu kupayı en çok kazanan ikinci kulüp konumunda! Bu uluslararası başarılar, Milan'ın efsaneleşmesinde çok büyük rol oynamış. ✨
Inter'in son şampiyonluklarıyla beraber 21 Serie A şampiyonluğu bulunuyor. Bahsettiğin 5 kez üst üste şampiyonluk, Inter'in 2006-2011 yılları arasındaki başarılı dönemine denk geliyor olabilir.
Futbol dünyasında bir takımın efsaneleşmesi sadece lig şampiyonluklarıyla değil, uluslararası başarılar, oynadığı futbolun kalitesi ve ikonik kadrolarıyla da çok ilgili. Senin de fark ettiğin gibi, Milan'ın efsane kadroları sadece İtalya'da değil, tüm dünyada iz bırakmış. 🌍⚽️
Senin için en efsane Milan kadrosu hangi dönemden sence? 🤔